Businessclub Sportlust ‘46


In de regio Woerden heeft Sportlust'46 - gezien de historische ontwikkelingen en goede naam - een grote achterban opgebouwd. De continuïteit van Sportlust'46 wordt mede gerelateerd aan de loyaliteit van onze sponsoren.


Sportlust ’46 is de voetbalvereniging van Woerden en omstreken. Er gebeurt veel op en rondom de voetbalvelden en dat is ook heel interessant voor uw als ondernemer!

een gezonde vereniging waarbij mensen op een veilige en respectvolle manier kunnen sporten, aanmoedigen en elkaar ontmoeten.

 

De Businessclub van Sportlust ’46 is zo’n plek waar ondernemers zich bij het voetbalveld, een bedrijfsbezoek of een leuk uitje elkaar tegenkomen.

 

 • Doel Businessclub
 • -    Ondersteunen Sportlust ’46
 • -    Het bevorderen van zakelijke contacten tussen de leden

 

 Sportlust ‘46

De Businessclub Sportlust'46 levert een wezenlijke bijdrage aan de sportieve verbetering van Sportlust'46. Speerpunt is het behouden van jeugdig talent voor de vereniging, met als uiteindelijk doel een groei van het eerste elftal van een 1e klasser naar een stabiele hoofdklasser met zoveel mogelijk eigen spelers.

Sportlust'46 is een familievereniging met diverse contacten in de pers- en zakenwereld. 

Zakelijke contacten

Hoe leuk is het om collega-ondernemers te ontmoeten in een ongedwongen setting? Ook al bent u niet de grootste voetbalkenner, er zijn genoeg andere activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Met de Businessclub komt u bij bedrijven, waar u anders nooit binnenkomt. Tevens hebben wij interessante bijeenkomsten en leuke activiteiten. Voorbeelden zijn sprekers als Wim Kieft, John van Zweden en dit jaar komt Ben van der Burg. Bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal bent u welkom in de tent naast het hoofdveld en kunt u genieten van een hapje en een drankje terwijl u de wedstrijd bespreekt of misschien wel een zakelijke afspraak maakt.

 

Lidmaatschap

Een lidmaatschap kost u € 600,-- per jaar. Met het lidmaatschap bent u welkom in de tent bij de thuiswedstrijden en bij de activiteiten die door het jaar heen worden uitgevoerd.

Tevens komt u met uw logo op de muur in de hal van het clubhuis, zodat iedereen ziet dat u Sportlust ’46 ondersteunt.

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met Theo de Breed via tdebreed@casema.nl. Uiteraard bent u ook welkom om eens kennis te maken in de tent.

 

Agenda

16 maart                    Sponsoravond met Ben van der Burg

28 maart                    Soldaat van Oranje

23 april                       Kazen poetsen bij het kaasmuseum

 

Wij denken dat u precies in de roos schiet door voor onze Businessclub te kiezen om op deze wijze uw bedrijf te promoten. Wij hebben een ambitieuze Businessclub en stellen alles in het werk om uw belang optimaal te promoten. Graag zijn de vertegenwoordigers van de Businessclub bereid om de doelstelling van de Businessclub Sportlust’46 nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek, indien u als bedrijf wilt meewerken.


Tot slot wensen wij u allen veel zakelijk succes toe en graag tot ziens bij Sportlust’46.


Wedstrijdinformatie


...
CSW
1 - 3
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 15 september 14:30 uur 3e ronde KNVB districtsbeker
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .