Fondswerving

Uiteraard is er geld nodig om de accommodatie op te knappen en uit te breiden. Hoe meer leden financieel de vereniging ondersteunen, hoe beter dat is voor de vereniging en uiteindelijk ook voor de hoogte van de contributie. 
Via de website houden wij je op de hoogte van de mogelijkheden om onze vereniging te ondersteunen en de resultaten van de verschillende acties te laten zien. 


Draag je steentje bij!

Iedereen kan de vereniging ondersteunen door een symbolische steen te kopen voor € 20,00 per stuk. Ons doel is om minimaal duizend stenen te verkopen, dat zou betekenen dat gemiddeld bijna ieder lid een steen koopt. Stiekem hopen we echter om 2.500 stenen te verkopen. De verkoop kan via het downloaden van het bestelformulier, via je teamleider of in het clubhuis.

Voor meer informatie kan je terecht bij Patrick Verdoold, commerciëlezaken@sportlust46.nl 


Rabo Fietstocht

Op 10 juni organiseerde de Rabobank in Woerden een fietstocht waarmee de Rabobank geld schenkt aan de vereniging waar je voor fietst. Door een aantal mensen is er voor Sportlust gefietst en dit heeft € 520,00 opgeleverd. Op 9 juni 2018 is er weer een fietstocht en dan kan er weer gefietst worden, noteer hem alvast in je agenda.  

Autowas actie Dames

Op 28 september kwamen veel auto’s schoner de parkeerplaats af bij Sportlust dan zij aankwamen. De speelsters van ons dames elftal gingen in het kader van de acties voor de nieuwbouw auto’s wassen. Goed voorbereid met spandoeken, emmers en sop begonnen ze om negen uur ’s morgens. In totaal hebben zij € 1.220,00 bij elkaar gewassen. Welk team komt met de volgende actie?

Leningen

Je kan de vereniging ook financieel ondersteunen door een lening te verstrekken aan de vereniging. 
De vergoeding op een lening ligt fors hoger dan dat je nu krijgt op een gemiddelde spaarrekening bij een bank.
Zie hiervoor: de speciale leningen pagina.


Nieuwe acties

De komende jaren organiseren we meer acties. Hiervoor kunnen wij altijd mensen gebruiken! Laat het ons weten!

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
HBS Craeyenhout

  • Zaterdag 18 augustus 2018 17:00 uur Kwalificatieronde 1 TOTO KNVB beker
  • Wedstrijdsponsor:
    .
  • SNS bank Pupil vd Week:
    .
  • Wedstrijdbal:
    .