Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels telt Sportlust '46 circa 1000 leden, verdeeld over 17 seniorenelftallen en 13 juniorenelftallen met daarnaast nog een groeiende pupillenafdeling van 31 teams. Tevens wordt er 20 weken per jaar puppietraining verzorgd. Het eerste elftal van Sportlust '46 speelt in de Eerste klasse B van de KNVB. Sportlust '46 is een zaterdagvoetbalclub”.


Wil je lid worden van z.s.v. Sportlust ’46? Klik dan om het aanmeldingsformulier te downloaden. 

Als je het formulier uitprint en invult kan je hem daarna op 2 manieren inleveren.


1.    Op zaterdag bij Sportlust in de commissiekamer 

2.    Door het ingevulde formulier in te scannen en op te sturen naar secretaris@sportlust46.nl


Lidmaatschap       

Opgave als lid van Sportlust '46 is voor een geheel verenigingsjaar. Het verenigingsjaar bij Sportlust '46 loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is dus niet mogelijk. Indien men toch tussentijds wenst op te zeggen is men de vereniging een boete verschuldigd. (zie inschrijf­formulier).


Spelend of niet spelend lid

Je kunt je opgeven als spelend lid of als niet spelend lid. Als spelend lid krijg je de mogelijkheid om ten minste 1x in de week te trainen en speel je op zaterdag met je team een wedstrijd.

Niet spelende leden hebben geen team en voetballen zelf niet (meer). Zij zijn op een andere manier betrokken bij de club (vrijwilliger, toeschouwer, sponsor) en hebben door hun lidmaatschap net als de spelende leden recht op een sportlustpas en toegang tot alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal.


Sportlustpas

Als lid van Sportlust ontvang je een persoonlijke Sportlustpas met je naam erop. Met deze pas kan je jezelf identificeren als Sportlust lid en krijg je toegang tot de wedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast kun je er geld op zetten en op die manier cashless betalen in ons clubhuis. Op vertoon van de pas kan je tevens bij GoSport korting krijgen bij de aanschaf van sportartikelen. 


Vrijwilligersbijdrage

Bij Sportlust betaalt elk spelend seniorenlid in principe een vrijwilligersbijdrage van 50 euro. Deze bijdrage hoef je niet te betalen als je vrijwilligerswerk doet voor de club. Bij jeugdleden geldt dit voor de ouders van het lid. 


Contributie

Contributie

Op de laatste Algemene ledenvergadering ( ALV) is besloten tot een wijziging van de contributiebedragen. Onderaan ziet u een overzicht van de per 1 juli 2017 geldende bedragen per leeftijdscategorie en wijze van betaling. U heeft de keuze om de jaarcontributie ineens te voldoen of in twee termijnen. Bij betaling ineens ontvangt u een betalingskorting van € 10,00.

De automatische incasso zal eind augustus en eind januari plaats vinden. 


Betaling is uitsluitend mogelijk per automatisch incasso.  Hiertoe is een machtigingsformulier toegevoegd dat u kunt invullen en retourneren aan de ledenadministratie. Graag ontvangen wij ook uw e-mail adres zodat we snel met u kunnen communiceren bij eventuele vragen of problemen. Mocht incasso van de contributie niet mogelijk zijn binnen de geldende betalingstermijn dan worden er incassokosten in rekening gebracht. Deze bedragen € 15,00.


Bij betalingen die niet via de automatische incasso verlopen word € 7,50 extra in rekening gebracht


 

Contributiebedragen per 1 juli 2017


Categorie                                                                          

             per jaar  

per

half jaar

 

 

 

Senioren, spelend                                                        

€ 250,00

€ 130,00

Senioren, spelend met afkoop                                   

300,00

155,00

Senioren, spelend 7x7                                      

            140,00

75,00

Senioren, niet spelend                                              

116,00

     63,00

JO16 t/m JO19                                                               

190,00

   100,00

JO14 t/m JO15                                                               

180,00

     95,00

JO12 t/m JO13                                                

                  170,00  

     90,00

t/m JO11 (inclusief 4x4)                                                            

160,00

     85,00

Donateurs                                                                       

40,00

             -

Puppies                                                                             

     gratis

 

Inschrijfkosten éénmalig                           

     15,00

 

Gezinskorting **                                                          

25,00

     12,50

 

** De gezinskorting is van toepassing indien drie of meer spelende gezinsleden lid zijn van Sportlust ’46  en bedraagt € 25,00 voor het tweede en derde (en eventueel volgende) gezinslid. Er is sprake van een gezinslid indien de leden binnen het gezin bij de start van het seizoen op hetzelfde woonadres binnen de Gemeentelijke Basisadministratie zijn ingeschreven. Deze situatie zal ieder half jaar opnieuw worden beoordeeld. 


Achterstallige contributie 

Indien u achterstand heeft met de contributiebetaling dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk in orde te maken. Bij achterstand bent u namelijk niet speelgerechtigd. 

Vragen inzake contributie graag per e-mail sturen naar contributie@sportlust46.nl
Betaling dient te geschieden uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de schriftelijke melding.


Afmelden

Om u af te melden bij Sportlust moet u dit schriftelijk bekend maken bij de ledenadministratie. Om u af te melden voor het volgende verenigingsjaar moet u zich uiterlijk 1 juni van het huidige verenigingsjaar hebben afgemeld. De afmelding kunt u sturen naar ledenadministratie@sportlust46.nl


Sportkleding  

Om aan wedstrijden van Sportlust ’46 mee te kunnen doen, is het ver­plicht om allemaal in hetzelfde wedstrijdtenue te spelen. Het  officiële Sportlust'46 wedstrijdtenue bestaat uit een rood shirt, witte broek en rode sokken. 

In samenwerking met sponsoren Go Sport en Hummel is de clublijn exclusief verkrijgbaar bij Go Sport, Rijnstraat 50 in Woerden, of via de webshop www.gosport.nl/clubkleding/sportlust46.
In de webshop worden ook diverse andere producten in de clublijn aangeboden, zoals tassen en trainingspakken.
Minimaal eenmaal per jaar zal er een ruildag worden georganiseerd in het clubhuis.


De JUMBO supermarkt Stef Bijlsma in Woerden is exclusieve hoofdsponsor van de jeugdafdeling.
Voor andere bedrijven die de jeugd een warm hart toedragen zijn er tal van aanvullende mogelijkheden. Daarvoor kan een geïnteresseerde contact opnemen met onze sponsorcommissie. Deze is te bereiken op sponsoring@sportlust46.nl


Samenvatting kledingplan Sportlust ’46.

Het kledingplan houdt in:

 • Ieder lid dient zelf het wedstrijdtenue aan te schaffen.
 • Ieder nieuw wedstrijdtenue is voorzien van het Sportlust ’46 logo. Voor de jeugdleden is het shirt tevens voorzien van het logo van de hoofdjeugdsponsor; jeugdleden zijn verplicht dit tenue tijdens wedstrijden te dragen. 
 • Bij verlies of diefstal zal ieder lid zelf zorgdragen voor aanschaf van nieuw materiaal; dit kan via internet of in de winkel van Go Sport te Woerden.
 • Reserve tenues, voor het geval dat de tegenstander bij thuiswedstrijden een rood of gelijkend shirt draagt, zijn beschikbaar in de commissiekamer. 
 • Sponsoractiviteiten blijven in diverse mogelijkheden beschikbaar; neem per email hiervoor contact op met sponsoring@sportlust46.nl 
 • Voor selectieteams zijn aanvullende afspraken van toepassing.
 • Veldschoenen met noppen moet je zelf kopen. Bij onze sponsor Go Sport in de Rijnstraat te Woerden hebben ze veel soorten schoenen op voorraad.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46 - 2
.
...
Rijnsburgse Boys

 • 24 februari aanvang 11.30 uur KNVB bekerronde
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .