Afsluiting Puppie seizoen

Wedstrijdinformatie


...
Brielle
.
...
Sportlust '46

 • 19 juni 2018; 20:00 uur extra wedstrijd nacompetitie
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 6 juni 2017 07:50

  De puppies hebben twee leuke zaterdagen achter de rug. Zaterdag 27 mei zijn de puppies met een paar auto,s, papa's en mama's, broertjes en zusjes en een paar honden naar de zandverstuiving in Driebergen geweest. Noodgedwongen want het puppie veld was al zonder gras en de rest van de velden liep vol met senioren teams. Het was noodzaak maar ook heel erg leuk en gezellig. We hebben een partijtje gedaan, in bomen geklommen en een speurtocht gelopen. En we hadden ( weer ) prachtig weer. 
  3 juni was alweer de laatste puppie zaterdag.

  Een veld vol met spelletjes,  in groepjes hebben we die om de beurt gespeeld. Zaklopen, kruiwagenrace, pollepelrace, snoephappen, blikgooien en ga zo maar door. Het laatste kwartiertje met z'n allen in de stormbaan. Wat is er leuker dan een wedstrijdje tegen je vader of moeder en zelfs een enkele opa in de stormbaan. Het afsluitende frietje mocht niet ontbreken. Wij, de trainers hebben weer enorm genoten van alle jongens en meisjes. 


  Ik wil ook alle trainers weer bedanken voor alle weken vroeg uit bed, jullie motiverende inzet voor " onze grote en kleine kleintjes". Met name de jonge jongens en meiden, Koen, Bram, Thomas, Rianne, Daphne, Birgit en Shannon. Maar ook de wat oudere 😄, Hans, Martin en Sjaak. Wij wensen alle kinderen die ons gaan verlaten voor de 4 tegen 4 veel succes en voetbal plezier.