Een geslaagde Sportlust Familiedag!

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
Brielle

 • 28 april 2018; 14:30 uur Halve finale KNVB Districtsbeker
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 6 juni 2017 07:47

  Op zaterdag 3 juni was het de hele dag een drukte van belang bij Sportlust '46.

  In de ochtend waren het de puppies en de 4x4 die hun seizoen afsloten. Naast de wedstrijden, werden er spelletjes georganiseerd, stond er een springkussen, een stormbaan en was er tot besluit patat voor alle kinderen!
  In de middag bonden de familie teams de sportieve strijd met elkaar aan. Er waren zelfs teams die speciale tenues hadden aangeschaft!. Dit waren de laatste wedstrijden ooit op het echte gras van het hoofdveld nu dit veld kunstgras wordt. 
  Naast voetbal en korfbal hadden de teams ook een uitdaging op de stormbaan en met name de whipe out was populair. De grootste uitdaging was het om de leukste selfie te selecteren die een verrassing kreeg aangeboden bij Plein7.   De zon scheen de hele middag en dat zorgde een bijzonder nieuwjaarswedstrijd tussen Oud Sportlust en de Business Club. Het werd een historische overwinning voor de Business Club met maar liefst 4-0.


  Door de zon en de lekkere temperatuur was de BBQ populair die voor deze ene keer op het hoofdveld was gezet. Uiteraard werd het rad weer gedraaid en hoefden mensen dus niet met lege handen naar huis. 

  Een heel succesvolle eerst familiedag en afsluiting van het seizoen. Volgend jaar weer!