Finaledag 4 tegen 4 competitie

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
Brielle

 • 28 april 2018; 14:30 uur Halve finale KNVB Districtsbeker
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 4 juni 2017 08:35

  Zaterdag 3 juni was de finaledag van de 5e speelronde van de 4 tegen 4 competitie bij Sportlust. Wat was het een spannende ontknoping en wat hebben de mannen en dame weer gestreden. Ondanks het wat mindere weer (waar de spelertjes nog het minst last van hadden) en een behoorlijk aantal afzeggingen, kunnen we terugkijken op een geslaagde afsluiting! Na afloop van de speelrondes konden de spelers nog door de stormbaan en waren er leuke spelletjes georganiseerd. En uiteraard kregen de kinderen op het einde als afsluiting nog allemaal een patatje en een pakje drinken.

   

  Ik denk dat we met elkaar kunnen terugkijken op een heel geslaagd eerste seizoen van de 4x4 competitie bij Sportlust. We kunnen daarom stellen dat we, hetgeen we hoopten, ook is uitgekomen namelijk meer balcontact en ontwikkeling bij de spelertjes.

   

  Iedere week hadden we een groep zeer enthousiaste spelertjes op het veld staan die heel graag wilden voetballen en er echt plezier in hadden. Bij binnenkomst op het sportpark was het iedere zaterdagochtend een eye-catcher als je al die verschillende teams tegen elkaar zag spelen. Dit leverde altijd een heleboel positieve reacties op van iedereen die bij Sportlust langs kwam…

   

  Wij als coördinatoren hebben het in ieder geval met heel veel plezier gedaan en met een beetje pijn in ons hart hebben we vandaag afscheid genomen van deze fantastische competitie als coördinatoren.

  Maar we weten zeker dat de nieuwe coördinatoren Ronald, Gerhart en ?? (is nog een verrassing) het volgend seizoen er met net zoveel enthousiasme wederom een succes van gaan maken en we wensen ze daarbij heel veel succes!!

   

  Wij wensen alle spelertjes uit de Europa League heel veel succes in Champions League en alle spelertjes uit de Champions League heel veel succes in de 6x6 competitie! 

   

  Nu eerst lekker vakantie vieren en namens de nieuwe coördinatoren alvast tot ziens in het nieuwe seizoen!!!

   

  Hier nog even de uitslag van periode 5:

  Champions League


  Poule A:

  1 Villarreal
  2 Bayern Munchen
  3 Barcelona
  4 Manchester City
  5 Real Madrid
  6 Athletico Madrid


   

  Poule B:

  1 Manchester United
  2 Borussia Dortmund
  3 Inter Milan
  4 Chelsea
  5 Juventus
  6 AC Milan

   

  Europa League:


  Poule C:

  1 Napoli
  2 Athletico de Bilbao
  3 Wolfsburg
  4 Schalke 04


   

  Poule D:

  1 Fenerbahce
  2 Valencia
  3 Liverpool
  4 Leicester City

   

  Groeten,

  Henk, Marco & Marco