Jeugdspelers van het jaar 2016/2017

Wedstrijdinformatie


...
Brielle
.
...
Sportlust '46

 • 19 juni 2018; 20:00 uur extra wedstrijd nacompetitie
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 6 juni 2017 07:18

  Spelers van het jaar 2016/2017: jeugdopleiding kiest zijn talenten


  De Ballon d'Or (Nederlands: Gouden Bal) is een trofee die sinds 1956 wordt uitgereikt door het Franse tijdschrift France Football. De speler die de meeste stemmen krijgt, ontvangt als trofee een gouden bal voor wereld voetballer van het jaar.


  In het klein werd dit seizoen bij Sportlust '46 de verkiezing speler van de maand georganiseerd, bij de selecties O19, O17, O15 en O13. In totaal 7 keer werden spelers gekozen uit hun midden door hun medespelers en staf. Als toetje konden we aan het einde van dit seizoen de speler van het jaar uitroepen. Dat gebeurde tijdens de afsluitende Familiedag onder het toeziend oog van vele clubgenoten.


  Tim Hoogendijk ontving deze nieuwe waardering van zijn medespelers en staf. Tim is een die hard Sportlust ‘man’, want al sinds zijn vierde(!) jaar spelende bij onze mooie vereniging. Komend seizoen sluit Tim aan bij de A selectie van Wim van ’t Westeinde, terwijl hij eigenlijk nog een jaar in de jeugd mag spelen maar deze stap al kan overslaan. Hulde aan de staf van de O19 om dit ook mede waar en mogelijk te maken en aan doelman Tim om alles uit de kast te halen en deze prijs waar te maken.


  Bart van der Voort en Tim Hoogendijk


  Bart van der Voort, inwoner van Waarder en na OFC bij Sportlust aanbeland, won de prijs bij de JO17-1. Ook Bart werd, net als collega Tim bij O19, al eerder gekozen tot speler van de maand. Dat was in september van 2016. Bart volgt zijn lessen op het ROC Sport & Bewegen in Utrecht. De ambities van Bart, zichzelf optimaal ontwikkelen, zal hij elders waar moeten maken want hij vertrekt naar zondag hoofd klasser Alphense Boys. We wensen Bart veel succes. 


  Jort van de Weijde


  Jort van der Weijde, centrale verdediger van de O15-1 heeft een seizoen achter de rug met pieken en dalen. Deze veelzijdige speler kreeg het voor elkaar om samen met zijn team en staf nog tot de laatste wedstrijd spanning te brengen, maar moest helaas tóch afscheid nemen met een teruggang naar de 1e klasse. Jort zelf gaat direct in de JO17-1 (uitkomend in de hoofdklasse) spelen. Een welverdiende uitverkiezing waar trainer/coach Jurgen Wesseling een mooie bijdrage aan heeft geleverd en waar toekomstig trainer/coach Jos Verweij weer verder mee kan gaan werken.


  Ojani van Zuilen


  Ojani van Zuilen was de meest constante factor dit seizoen bij de O13-1 van trainers/coaches Stefan Buurman en Nick Verhagen. In tegenstelling tot zijn medespelers uit de andere selecties, werd Ojani geen enkele keer speler van de maand maar kreeg wel de meeste waardering over een heel seizoen! Tijdens een afsluitende clinic bij FC Utrecht kreeg Ojani de prijs uitgereikt door zijn team. Ojani zal komend seizoen de overstap maken naar de nieuw te vormen JO14-1 (gesloten competitie tot 14 jaar) en zal onder leiding komen van een andere 1e elftal speler namelijk Jeroen Merk. Veel succes!