Spannende ontknoping op Sportpark Cromwijck in de Champions League

Wedstrijdinformatie


...
CSW
1 - 3
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 15 september 14:30 uur 3e ronde KNVB districtsbeker
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 7 oktober 2017 11:14

  Een razend spannende ontknoping op Sportpark Cromwijck in de Champions League. Op zes velden werd volop gestreden om de felbegeerde beker – met uiteindelijk 3 trotse kampioenen tot gevolg.


  In poule A trok Barcelona zich niks aan van alle politieke onlusten in de eigen streek en voetbalde zich onverstoord naar de titel. Southampton werd met een duidelijke 13-5 aan de kant geschoven. Door een magistrale inhaalrace won Juventus met 7-6 van Inter Milan. Beide teams eindigden daardoor op de gedeelde tweede plaats.


  Voor de laatste speelronde stonden in poule B liefst 3 ploegen aan kop. Eentje daarvan bleef over: AC Milan. Het profiteerde van het gelijke spel (7-7) van beide concurrenten Borussia Dortmund en Real Madrid door zelf nipt met 7-5 van Chelsea te winnen.


  De Duitsers van Bayern Munchen eindigden bovenaan in poule C. Ze wonnen als enige ploeg bij het 4x4 alle wedstrijden, de laatste tegen concurrent Villarreal: 12-3. Manchester City boekte zijn eerste overwinning door met 8-6 Paris Saint-Germain te verslaan.


  Eerder op de dag gaf Fenerbahce de al eerder veroverde titel in de Europa League nog wat meer glans door een 7-6 zege op Napoli. Wolfsburg won met 4-3 van Athletic de Bilbao en pakte daarmee de tweede plaats.
  De kanjers gaan nu genieten van 2 welverdiende rustweken, al zullen sommige spelers natuurlijk veel liever doorvoetballen. Er wordt wel gewoon getraind. Op zaterdag 28 oktober begint weer een nieuwe aflevering van de Europa League en Champions League. We hopen jullie dan allemaal weer te bewonderen, op of langs het veld!