Sportlust 46 zet ook de 2e competitiewedstrijd om in winst

Wedstrijdinformatie


...
CSW
1 - 3
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 15 september 14:30 uur 3e ronde KNVB districtsbeker
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 30 september 2017 19:13

  Sportlust ’46 heeft ook de tweede competitiewedstrijd in winst weten om te zetten. In Woerden werd op HVV Te Werve een 2-1 overwinning behaald.


  Sportlust startte in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen zeer sterk. Met goed combinatievoetbal was men duidelijk beter dan HVV te Werve. Dit resulteerde in diverse kansen maar men moest wachten tot de 10e minuut voor Sportlust ’46 ook op een verdiende voorsprong kwam.


  Het was Mitch van der Vlist die de bal kreeg aan de linkerzijde. Hij dribbelde naar binnen en zeker vanaf 30 meter kulde hij de bal op keurige wijze in de verre bovenhoek. Een fantastische opsteker voor Sportlust ’46 en men bleef de boventoon voeren. Wederom een kopbal van Micth van der Vlist werd door de uitstekende keeper van de gasten goed verwerkt.


  In de 37e minuut was het dan weer raak. Een uitstekende voorzet vanaf links werd door de hard werkende Rick Wils binnen getikt en de 2-0 was een feit. Hierna was het eigenlijk wachten op de 3-0 voor de rust maar die bleef uit.


  In de 2e helft een anders spelend Sportlust ’46. Het initiatief werd onbewust over gelaten aan de tegenstander en slordigheidjes slopen in de ploeg. In de 63e minuut kreeg het dan een domper en kon HVV Te Werve de 2-1 binnen tikken.


  Hierna werd het enigszins grimmig want Te Werve rook zijn kans. Met fysiek voetbal probeerde men Sportlust ’46 te overrompelen maar de ploeg hield zich goed staande.

  Zakaria Issarti kreeg nog een tweetal goede kansen en ook Mitch van de Vlist kon de beslissing forceren maar faalden op de uitstekende keeper van de gasten.


  Al met al toch een verdiende overwinning op weer een goede tegenstander.


  Volgende week speelt Sportlust ’46 weer een zware uitwedstrijd in en tegen FC Breukelen.