Voetbal- en Keepers Clinic bij Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
Brielle
.
...
Sportlust '46

 • 19 juni 2018; 20:00 uur extra wedstrijd nacompetitie
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 2 juni 2018 09:37

  Voetbal- en Keepers Clinic bij Sportlust '46

   

  In samenwerking met de Voetbaltalentenschool van Gert Kruijs en de Goudse Keepersschool van Jan van Weenen geeft de Technische Jeugd Commissie alle jeugdspelers van de 4x4 t/m JO15 de mogelijkheid om deel te nemen aan deze zeer interessante Clinics.

   

  Iedere speler zal, afhankelijk van zijn eigen niveau, kennis maken met de trainingsvormen van Kruis waarin baas over de bal (techniektraining) centraal staat. Voor Gert Kruijs is het een uitdaging om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer talenten extra vaardigheden bij te brengen. Met deze Clinics willen we dat spelers bewust worden dat technische vaardigheden effectief gebruikt kunnen worden om rendement te halen uit de acties. De geleerde vaardigheden worden weggezet in voetbal-echte situaties waardoor deze wedstrijdgericht gebruikt kunnen worden.

   

  Van Weenen zal tijdens zijn Clinics demo's geven over hoe er bijvoorbeeld bij Betaald Voetbal Organisatie (BVO's) en andere topclubs met keepers gewerkt wordt en hoe die manier kan bijdragen om het niveau van onze keepers te verhogen. Voor onze keepertrainers is er tevens de mogelijkheid om in de keuken te kijken van deze keepersschool. Hierdoor kunnen zij ook hun eigen manier van training geven, verbeteren.

   

  Beide Clinics zijn gericht op wedstrijd gerelateerde situaties. Snelheid van handelen, reageren en beslissingen nemen is daarbij een belangrijk uitgangspunt.

   

  De Clinics staan gepland voor onderstaande data : ( aanvang 17.00 - 18.15 uur )

  Vrijdag 15 juni                                      Vrijdag 31 augustus

  Vrijdag 22 juni                                      Vrijdag 7 september

  Vrijdag 29 juni                                      Vrijdag 14 september

  Vrijdag 6 juli                                          Vrijdag 21 september

   

  De kosten voor de Voetbal Clinic ( 8 trainingen ) zijn € 100,-    (s.v.p. contant betalen op 15 juni tijdens 1e Clinic, kan eventueel in twee termijnen).

  De kosten voor de Keepers Clinic ( 6 trainingen ) zijn € 75,-      (s.v.p. contant betalen op 15 juni tijdens 1e Clinic, kan eventueel in twee termijnen).

   

  Om deel te nemen stuur je voor 10 juni een mail naar:   tjcjunioren@sportlust46.nl o.v.v. Naam, Huidig team, Geboorte datum, Mobiel nummer, Email adres en je Shirt maat ( 128-140-152-164-S-M-L ) en of je deelneemt aan de Voetbal of Keeper Clinic.

   

  Mocht je als trainer graag een keer meelopen met een Clinic dan kun je je daar tevens voor opgeven op bovengenoemd email adres. 

  Hier zijn overigens géén kosten aan verbonden.