Week van de Scheidsrechter van 7 t/m 15 oktober 2017.

Wedstrijdinformatie


...
CSW
1 - 3
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 15 september 14:30 uur 3e ronde KNVB districtsbeker
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 5 oktober 2017 20:42

  Zonder scheidsrechter, geen voetbal en dat zouden wij ons meer moeten realiseren. Het is een hele klus om iedere week voldoende scheidsrechters te vinden om de wedstrijden te fluiten.  Sportlust ’46 heeft gelukkig een vrij grote groep verenigingsscheidsrechters, die zowel jeugd als senioren wedstrijden fluiten. Wij zetten daarnaast al enkele jaren jeugdscheidsrechters in om wedstrijden bij de pupillen te fluiten. Dit zijn jeugdleden die voetballen in de JO13 t/m JO19. Al deze scheidsrechters zorgen er dus voor dat er iedere zaterdag gevoetbald kan worden bij Sportlust ’46. 


  Als je het spelers, leiders, trainers, ouders, publiek en wie dan ook vraagt, dan zijn ze het er allemaal over eens dat scheidsrechters ook maar mensen zijn, dus ook fouten maken. Maken ze een fout(je) tijdens een wedstrijd, dan blijkt dat velen daar dan opeens toch anders over te denken, helaas!


  We zeggen en vinden altijd wel wat van een scheidsrechter, maar doe dat op een normale manier en realiseer je dat jij als speler in een wedstrijd meestal meer fouten maakt dan een scheidsrechter.


  Komende week is dus de week van de scheidsrechter en toon je dan eens van je allerbeste kant naar die scheidsrechter toe, niet alleen de spelers, maar ook de leiders, trainers en publiek. Accepteer zijn of haar beslissingen, bedank de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd en probeer er een gewoonte van te maken. 


  Aanstaande zaterdag, 7 oktober 2017, zullen wij als Sportlust ’46 extra positieve aandacht besteden aan onze scheidsrechters in het kader van de Week van de Scheidsrechter.

  Doe jij dat ook?


  Dick Blonk

  Secretaris Sportlust ‘46