Wij stellen voor FC Aalsmeer

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
Sportlust '46

 • 1e training Selectie Sportlust 1 28 juli
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 31 juli 2017 19:14

  Sportlust ’46 speelt komend seizoen weer in de 1e klasse A van de KNVB.

  De komende weken zullen wij alle tegenstanders aan u voorstellen

  Deze week FC Aalsmeer:


  FC Aalsmeer

  FC Aalsmeer slaagde er deze keer wel in om zich als promovendus te handhaven in de zaterdag eerste klasse. Na de zevende plaats wil de ploeg van Cor van Garderen nu doorpakken om een echte stabiele eersteklasser te kunnen worden. Hiervoor hebben de Aalsmeerders besloten aardig door te selecteren.


  Vooral het aantrekken van Jasper Werkhoven en Wouter Winters, beiden van Hoofdklasser Argon, was voor velen een grote verrassing. Daarnaast zijn vier van de in totaal twaalf aanwinsten afkomstig van zondag eersteklasser Legmeervogels, waaronder Lulinho Martins, die in Aalsmeer weer samen gaat spelen met zijn tweelingbroer Lilinho.


  Voor Sportlust ’46 komen we twee bekenden tegen namelijk Epi Kramer en Berry Kramer die afgelopen zomer CSW verruilde voor FC Aalsmeer. Twee seizoenen geleden speelden beiden nog voor Sportlust ’46.

  Kortom FC Aalsmeer zal zich als een van de kanshebbers willen gaan manifesteren in de eerste klasse A komend seizoen.  De volledige selectie ziet er als volgt uit:

  Doel: Nick van der Wiel , Colby Harmon( Jos Watergraafsmeer) en Loyd Dielingen    (SC Woerden)

  Verdediging: Thomas Harte, Mark Ruessink, Daan van Huffel( Legmeervogels), Mike van Eenennaam, Wouter Winters( Argon), Burak Sitil en Zaid Lahmaj                         (Legmeervogels)

  Middenveld: Jasper Werkhoven(Argon), Berry Kramer(CSW), Sander Aznar Martinez, Ruben Rietdijk( Alphense Boys), Delano Kluft( CSW) en Dusan Gorgievski  (Legmeervogels)

  Aanval: Calvin Koster, Michal Kocon, Lulinho Martins( Legmeervogels), Lilinho Martins( Legmeervogels), Epi Kraemer en Reshad Haidari(Argon).

  Tussen haakjes de ploeg waar ze afgelopen seizoen speelden.

   

  Hoofdtrainer :Cor van Garderen

  Ass trainer    :Marco van Oudenallen en Roel Turkenburg

  Leider           : Marco van Oudenallen

  Verzorger     : Patrick Kalinowski

  Ass scheids  : Ferry van der Wilt

   

  Complex gegevens:

   

  Sportpark “Hornmeer” (voormalig RKAV)     Beethovenlaan 120  1431 WZ Aalsmeer

  Website : https://www.fcaalsmeer.nl/