Wij stellen voor Te Werve

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
Sportlust '46

 • 1e training Selectie Sportlust 1 28 juli
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 3 augustus 2017 19:28

  Sportlust ’46 speelt komend seizoen weer in de 1e klasse A van de KNVB.

  De komende weken zullen wij alle tegenstanders aan u voorstellen.

  Deze week Te Werve:


  HVV Te Werve is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Rijswijk in Zuid-Holland, opgericht in 1916. Het eerste mannenelftal speelt in de eerste klasse A.

  De club is in 1916 opgericht als een bedrijfsclub van de Shell in Rijswijk. Na een lange tijd in Den Haag te hebben gevoetbald, besloot het bestuur in 2014 de club terug te laten keren in Rijswijk. De club speelt sinds 2014 op Sportpark Vredenburch in het stadsdeel Te Werve.


  Te Werve slaagde er afgelopen seizoen in om de wedstrijd tegen HVC’08 af te sluiten met een 4-2 overwinning. Door deze overwinning werd het kampioenschap in 2C in de boeken van het 101-jarige Te Werve bijgeschreven. Het komende seizoen zullen de Rijswijkers hun debuut in de eerste klasse dus gaan maken na drie opeenvolgende promoties.


  Het verhaal Te Werve begint steeds meer op een jongensboek te lijken. Een aantal echte te Werve jongens zijn min of meer uitgedaagd door de buitenwacht en besloten met elkaar de schouders er onder te zetten. Ze creëerden een randvoorwaarden waar menig hoofdklasser jaloers op zou zijn en haalden Huib van Oostrom Soede binnen die er een bijna onoverwinnelijke voetbalmachine van maakte.
  Ging het eerste jaar nog teveel mis waardoor de nacompetiite promotie moest brengen, de jaren er na was de ploeg ongenaakbaar. Kampioenschappen in de 3e en 2e klasse volgden en Te Werve speelt volgens seizoen in de 1e klasse. Is het einde in zicht? Nou, wij denken van niet. Zo gemakkelijk als de afgelopen 2 jaar zal het niet gaan maar van Oostrom kennende heeft hij zijn zinnen gezet op minimaal een periodetitel en gezien de selectie die er staat en de spelers die zijn gekomen denken wij dat dit niet eens zo een gekke gedachte is. Te Werve won afgelopen seizoen niet voor niets ruim van Nootdorp en ook van Forum Sport. Kortom, het wordt weer een jaartje smullen op Sportpark Vredenburch.
  De resultaten over de afgelopen jaren laten onderstaand beeld zien;

  Seizoen 2016 - 2017 26 gespeeld 59 punten en geëindigd op de 1e plaats van de ranglijst. Promotie naar de 1e klasse.

  Seizoen 2015 - 2016 26 gespeeld 57 punten en geëindigd op de 1e plaats van de ranglijst. Promotie naar de 2e klasse.

  Seizoen 2014 - 2015 22 gespeeld 54 punten en geëindigd op de 2e plaats van de ranglijst. Promotie naar de 3e klasse via NC.

  Seizoen 2013 - 2014 20 gespeeld 34 punten en geëindigd op de 6e plaats van de ranglijst in de 4e klasse.

  Seizoen 2012 - 2013 20 gespeeld 24 punten en geëindigd op de 7e plaats van de ranglijst. in de 4e klasse.

  Ook het komend seizoen beschikt van Oostrom Soede weer over een uitstekende selectie. Het aantal nieuwe spelers dat kwam was wel beduidend lager dan de jaren ervoor.

  Spelers die gekomen zijn:
  Clifton Delali van Forum Sport, Rico Deekman van Forum Sport A1, Dylan Bernadina van jong Twente, Jael Paas van     Laakkwartier zondag, Jose dos Reis van Schipluiden, Sahin    Kalkanoglu. Kevin Sanchez en Victor Sanchez van TAC zondag,
  Chris Stilting van Velo zondag, Tucker Buitenman van Wateringse Veld/GONA, Landito Valk van Wateringse Veld/GONA

  Spelers die vertrokken zijn:
  Diosmell Heijgen, Donny Morillo, Jairzinho Valentijn, Angelo Veenstra, Prince Addai naar Quick Steps, Donny Encarnacion Morillo naar Quick Steps, Karam Boukhar naar RKAVV en Farid Overman naar  VCS zondag.

  Hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede ziet zijn technische staf aangevuld worden met Rawien Malaha als assistent bij het eerste elftal (afkomstig van Forum Sport A1), James Regeteren als trainer van het tweede elftal (De Ster ) en Basil Yislap als assistent bij het tweede elftal.

  Van de technische staf vertrekken Dennis Brinkert (naar Celeritas) en Eddie Kroeze, die er een punt achter zet.

  Te Werve start op 29 juli met de eerste training en heeft een aantal interessante ofenwedstrijden:

  5 augustus Te Werve - Vredenburch
  9 augustus CHarlois - Te Werve
  15 augustus VELO - Te Werve
  19 augustus Te Werve - BMT
  26 augustus WVG/ Kranenburg - Te Werve
  30 augustus Te Werve - GDA zondag
  2 september bekerronde 1
  9 september bekerronde 2
  16 september bekerronde 3

  Adres           : Julianalaantje 15b  2282 NW Rijswijk   070-3952288

  Website        : http://www.hvvtewerve.nl/