Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sportlust?

BSO Sportlust is gevestigd in het gebouw van voetbalvereniging Sportlust ’46 in de wijk Molenvliet in Woerden. BSO Sportlust is makkelijk te bereiken met de auto of de fiets. Vanaf deze locatie bereikt u binnen 5 minuten de snelweg A12.

Wat biedt BSO Sportlust?

BSO Sportlust laat kinderen van 4 t/m 12 jaar kennismaken met diverse sporten. Elke dag wordt er een sportactiviteit georganiseerd. Hiervoor volgen zij een jaarplanning waarin zoveel mogelijk verschillende sporten aan bod komen. De pedagogisch medewerkers hebben een sportieve achtergrond en opleiding. Kinderen van alle scholen uit Woerden zijn welkom op BSO Sportlust, mits het vervoer te regelen is. Bij BSO Sportlust hoeft een kind geen topsporter te zijn om mee te doen. Sterker nog; kinderen die tot op heden geen plezier hadden in bewegen, krijgen het bij ons vast wel! Plezier staat voorop. Maakt uw kind reeds gebruik van een andere BSO locatie van KMN Kind & Co? Dan kan hij of zij ook voor één of twee dagdelen in de week gebruik maken van deze speciale sport BSO in combinatie met de andere BSO.

Scholen

De kinderen van Rembrandt van Rijn, De Kring, Willem Alexanderschool, Andersenschool, Margrietschool, Regenboog, De Schakel, R. de Jagerschool, Wilhelminaschool, Willem van Oranjeschool, De Molenwiek, Franciscusschool, Constantijnschool, Achtsprong, Keerkring, WERELDwijs en Johan Friso kunnen op BSO Sportlust terecht.
Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

  • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    BluePrint Automation
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    Jorim van Bodegraven
  • Wedstrijdbal:
    Friendly's Cafetaria