Businessclub Sportlust ‘46


In de regio Woerden heeft Sportlust '46 - gezien de historische ontwikkelingen en goede naam - een grote achterban opgebouwd. Wij zijn trots op onze sponsoren die vaak al jaren aan Sportlust ’46 verbonden zijn en zorgen voor de continuïteit van de vereniging. Sportlust'46 is een familievereniging met sportieve ambities.  

 

Sportlust ’46 is de voetbalvereniging van Woerden en omstreken. Er gebeurt veel op en rondom de voetbalvelden en dat is ook heel interessant voor uw als ondernemer!

Sportlust ’46 is een gezonde vereniging waarbij mensen op een veilige en respectvolle manier kunnen sporten, elkaar aanmoedigen en ontmoeten.

 

De Businessclub van Sportlust ’46 is zo’n plek waar ondernemers zich bij het voetbalveld, een bedrijfsbezoek of een leuk uitje elkaar tegenkomen.

 

Doel Businessclub

 • Ondersteunen Sportlust ’46
 • Het bevorderen van zakelijke contacten tussen de leden

 

Sportlust ‘46

De Businessclub Sportlust'46 levert een wezenlijke bijdrage aan de sportieve verbetering van Sportlust'46. Speerpunt is het behouden van jeugdig talent voor de vereniging, met als uiteindelijk doel een groei van het eerste elftal van een 1e klasser naar een stabiele hoofdklasser met zoveel mogelijk eigen spelers.

Zakelijke contacten

Hoe leuk is het om collega-ondernemers te ontmoeten in een ongedwongen setting? Ook al bent u niet de grootste voetbalkenner, er zijn genoeg andere activiteiten die de moeite waard zijn om te bezoeken. Met de Businessclub komt u bij bedrijven, waar u anders nooit binnenkomt. Tevens hebben wij interessante bijeenkomsten en leuke activiteiten. Voorbeelden zijn sprekers als Wim Kieft, John van Zweden en het afgelopen seizoen Ben van der Burg. Bij de thuiswedstrijden van ons eerste elftal bent u welkom in de tent naast het hoofdveld en een paar keer jaar zorgen wij voor een hapje en een drankje en nog extra gezelligheid.

 

Lidmaatschap

Een lidmaatschap kost u € 600,-- per jaar. Met het lidmaatschap bent u welkom in de tent bij de thuiswedstrijden en bij de activiteiten die door het jaar heen worden uitgevoerd. Tevens ontvangt u een businessclub card met een tegoed van € 100,-- voor consumpties.

Tot slot komt u met uw logo op de muur in de hal van het clubhuis, zodat iedereen ziet dat u Sportlust ’46 ondersteunt.

Voor meer informatie over het lidmaatschap kunt u mailen met businessclub@sportlust46.nl. Uiteraard bent u ook welkom om eens kennis te maken in de tent.

 

Agenda

13 september            Pitch & Putt bij Kamerijck (opgeven kan tot 7 september) 

26 oktober                Eerste Groene Hart Derby, uit tegen ARC

                                  Bezoek buitenlandse voetbalwedstrijd

                                  Sloepentocht


 

Wij denken dat u precies in de roos schiet door voor onze Businessclub te kiezen om op deze wijze uw bedrijf te promoten. Wij hebben een ambitieuze Businessclub en stellen alles in het werk om uw belang optimaal te promoten. Graag zijn de vertegenwoordigers van de Businessclub bereid om de doelstelling van de Businessclub Sportlust’46 nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek, indien u als bedrijf wilt meewerken.Tot slot wensen wij u allen veel zakelijk succes toe en graag tot ziens bij Sportlust’46.


Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .