Businessclub Sportlust '46 2016

In de regio Woerden heeft Sportlust'46 - gezien de historische ontwikkelingen en goede naam - een grote achterban opgebouwd. De continuïteit van Sportlust'46 wordt mede gerelateerd aan de loyaliteit van onze sponsoren.

Onze taak is dit te waarborgen.

Om dit te kunnen bereiken hebben wij de Businessclub Sportlust'46 opgericht. De Businessclub Sportlust'46 levert een wezenlijke bijdrage aan de sportieve verbetering van Sportlust'46. Speerpunt is het behouden van jeugdig talent voor de vereniging, met als uiteindelijk doel een groei van het eerste elftal van een 1e klasser naar een stabiele hoofdklasser.

Sportlust'46 is een familievereniging met diverse contacten in de pers- en zakenwereld.


Lidmaatschap Businessclub Sportlust'46

Wij denken dat u precies in de roos schiet door voor onze businessclub te kiezen, om op deze wijze uw bedrijf te promoten. Bij ons staan sportiviteit en prestatie hoog in het vaandel, zoals dat bij uw bedrijf het geval zal zijn.

Naast het feit dat u welkom bent in de ontvangstruimte bij de thuiswedstrijden van het 1e elftal, bieden wij u tevens minimaal driemaal per jaar een speciale activiteit.

Boeiende sprekers, thema-bijeenkomsten en unieke buiten activiteiten zijn zo enkele voorbeelden.

Daarnaast ontvangt u de Businessclub Credit Card.

U bent als sponsor voor 500 euro een jaar lang lid van de Businessclub Sportlust'46. Voor meer informatie kunt u zich wenden naar de bestuursleden van de Businessclub Sportlust'46.


Aanmelden als lid:

Aanmelden als lid kan via businessclub@sportlust46.nl.


Wij denken dat u precies in de roos schiet door voor onze Businessclub te kiezen om op deze wijze uw bedrijf te promoten. Wij hebben een ambitieuze Businessclub en stellen alles in het werk om uw belang optimaal te promoten. Graag zijn de vertegenwoordigers van de Businessclub bereid om de doelstelling van de Businessclub Sportlust’46 nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek, indien u als bedrijf wilt meewerken.

Tot slot wensen wij u allen veel zakelijk succes toe en graag tot ziens bij Sportlust’46.

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

  • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    BluePrint Automation
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    Jorim van Bodegraven
  • Wedstrijdbal:
    Friendly's Cafetaria