AFGELASTINGEN AMATEURVOETBAL

Via knvb.nl wordt er gecommuniceerd als de wedstrijden in districten en/of categorieën worden afgelast. Maar hoe zit dit precies?
Wanneer zijn de afgelastingen bekend?
Uiterlijk op vrijdagavond om 20.00 uur zal er bekendgemaakt worden welke wedstrijden zaterdag zijn afgelast. In uitzonderlijke gevallen zal dit op zaterdag om uiterlijk 6.00 uur gebeuren. Voor de zondagwedstrijden geldt: deze worden uiterlijk op zaterdagavond om 20.00 uur gecommuniceerd en in uitzonderlijke gevallen uiterlijk zondagochtend 06.00 uur.  De afgelastingen worden gecommuniceerd via de website knvb.nl, de twitteraccounts van de KNVB (incl. de districtsaccounts) en via Voetbal.nl (website en app). zie ook https://www.knvb.nl/competities/competitiezaken/afgelastingen/amateurvoetbalOp zaterdag

 

Er wordt op zaterdag omstreeks 6.30 uur gekeurd door de consul van de vereniging in samenspraak met de secretaris, verantwoordelijk voor wedstrijdzaken.

 

(thuis)wedstrijden die worden afgelast, worden meteen verwerkt in de wedstrijdzaken-app en zijn dus direct zichtbaar.

 

Bij uitwedstrijden dienen afgelastte wedstrijden door de betreffende vereniging meteen te worden verwerkt in de wedstrijdzaken-app, maar bel bij twijfel altijd naar de vereniging.

 

Bij langdurig slecht weer voorafgaande aan de wedstrijdzaterdag, wordt bij Sportlust ’46, maar ook bij andere verenigingen, op vrijdagmiddag al gekeurd. 

 

Op zaterdagen kan je vanaf 7:30 bellen naar het clubhuis voor nadere informatie over eventuele afgelaste wedstrijden. (0348-415570).

Bij afgelasting  gelden de KNVB voorschriften

Dit houdt in dat de A categorie voorrang heeft op de B categorie. 
Hierna word door de Sportlust’46 vertegenwoordiger gekeken naar die elftallen, 
die een achterstand hebben in de competitie.

Trainingen afgelast

 

Bij slecht weer kunnen ook trainingen worden afgelast.

 

Informatie daarover kan je vinden op de website, of bij je trainer en/of op het bord bij de ingang van het sportcomplex.

 

Omdat wij enkel trainen op kunstgrasvelden zal het af lassen van trainingen over het algemeen enkel plaatsvinden bij sneeuwval, strenge vorst en/of extreme zware regenval.

 

Voor nadere, algemene, informatie kan je je wenden tot de secretaris

.


Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

  • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    BluePrint Automation
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    Jorim van Bodegraven
  • Wedstrijdbal:
    Friendly's Cafetaria