De toernooicommissie van de Sportlust '46 zorgt in overleg met de leid(st)ers voor de organisatie van de thuistoernooien en voor het aannemen van uittoernooien voor alle teams.

Getracht wordt in overleg met de jeugdleiders voor ieder team twee uittoernooien vast te leggen. Om bovengenoemde toernooien te organiseren hebben wij vele regionale contacten gelegd.
Zodra inschrijvingen op uittoernooien bevestigd zijn kunt u op de website een overzicht vinden waarop de toernooien per team zijn weergegeven.

De toernooicommissie rekent erop dat leiders, spelers en ouders rekening houden bij het plannen van andere activiteiten. Het is heel erg vervelend wanneer teams, maar in het slechtste geval andere verenigingen, op toernooidagen worden geconfronteerd met afzeggingen.
Verenigingen die de Sportlust '46 willen uitnodigen voor toernooi kunnen gebruik maken van het onderstaand emailadres.

Algemeen e-mailadres toernooicommissie luidt:

Contactpersonen toernooicommissie

Thuis toernooien van Sportlustteams

De toernooicommissie tracht voor elk elftal een thuistoernooi te organiseren. Deze dagen worden bijtijds aangegeven.

Contactpersoon  hiervoor is  Carola Deurwaarder via  cdt.tekst@gmail.com of 06-52637287


Uit toernooien van Sportlustteams

Heeft u zin om met uw Sportlust’46 team deel te nemen aan een uittoernooi? Wilt u een Sportlust’46 elftal uitnodigen?

 
Contactpersoon  hiervoor is  tijdelijk Carola Deurwaarder via  cdt.tekst@gmail.com of 06-52637287

Elk team krijgt minimaal een uittoernooi per seizoen aangeboden. Sportlust ’46 leiders kunnen zelf aangeven wanneer ze meer dan één uittoernooi willen spelen. Zodra uw aanvraag bij Carola Deurwaarder  binnen is, wordt er een passend toernooi voor u gezocht. U kunt natuurlijk ook zelf aangeven welk toernooi uw voorkeur heeft.
Heeft u zich al ergens ingeschreven? Geef ook dit dan ook aan Carola door, zodat zij een overzicht heeft van alle toernooi-inschrijvingen van de Sportlust '46 jeugd. Daarnaast kunt u alle toernooien waarop Sportlust'46 jeugdteams zijn ingeschreven in de Toernooiagenda op de website van Sportlust '46 terugvinden. 


Huisregels

Niets is zo vervelend als naar een toernooi toe gaan en ontdekken dat je tegenstanders niet de moeite hebben genomen om op te dagen, laat staan zich af te melden.

Sportlust'46 gaat er dan ook vanuit dat als u uw team heeft ingeschreven (en van Carola een bevestiging heeft ontvangen) u er alles aan zult doen om naar het toernooi te gaan. Heeft u veel afmeldingen, bijvoorbeeld wegens vakantie? Speel dan leentje-buur bij andere Sportlust’46 teams om toch met een compleet team het veld op te komen.

Op de toernooiensite van Sportlust '46 kunt u zien welke teams die dag geen toernooien hebben. De namen van spelers en hun leiders staan in het boekje ´Elftalindeling’ van Sportlust '46, dat u uitgereikt heeft gekregen.Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

  • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    BluePrint Automation
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    Jorim van Bodegraven
  • Wedstrijdbal:
    Friendly's Cafetaria