Start meidenvoetbal bij Sportlust ’46


Meiden hebben in korte tijd het voetbal veroverd. Er is vrijwel geen voetbalvereniging meer die niet beschikt over meidenleden, zo ook bij Sportlust ’46. “Voetbal is de snelst groeiende sport onder de meiden. Veel verenigingen in Nederland hebben één of meer specifieke meidenelftallen in de competitie zitten”, aldus Daniëlle Blonk die het project namens de club aanstuurt.


"Sportlust ’46 wil waar mogelijk elk meisje laten voetballen op haar eigen niveau en leeftijd, rekening houdend met haar beleving en ambitie. Deze behoefte wordt hierbij centraal gesteld. Daarom zullen er met ingang van aankomend seizoen één of meerdere meidenteams starten. Binnen Sportlust ‘46 hebben we hierin al diverse stappen gezet, er is een goed kader aanwezig”.


“Er zijn mogelijkheden om trainers op te leiden en er komen duidelijke teamafspraken. Zo wordt er een aantrekkelijk en divers voetbalaanbod aangeboden. Naast het voetbal bieden we ook andere activiteiten aan voor de meiden. Het bestaande dames team van Sportlust ’46 zal de meiden uiteraard ook gaan ondersteunen”., aldus Daniëlle.

Meld je nu vrijblijvend aan voor het meidenvoetbal en laat hier je gegevens achter.

Ben je al lid? Hier kun je dan aangeven wat jouw voorkeur heeft. Blijf je tussen de jongens voetballen, liever tussen de meiden of maakt het jou niet uit?Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

  • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
  • Wedstrijdsponsor:
    .
  • Pretfabriek Pupil vd Week:
    .
  • Wedstrijdbal:
    .