30e editie Stonecold Toernooi wederom een succes

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 5 juni 2018 19:55

  Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. De 30e editie van het Stonecold Lagere Elftallen Toernooi.


  Om 06.15 waren de eerste al aanwezig. Er stond voor de commissie een lunch gepland met een heerlijk door Ome Cor gemaakt gebakken eitje.

  Daarna was het druk de laatste hand leggen aan de zaken die nog moesten gebeuren. Het meeste was de dagen ervoor al gebeurd door ons aller Bram en een aantal vrijwilligers van Sportlust waarvoor dank.


  Om 08.30 uur begon het al,lekker binnen te stromen want om 09.00 uur stond de eerste wedstrijden gepland.

  Gelukkig konden we alle ploegen verwelkomen die zich hadden op gegeven alsmede alle scheidsrechters van dienst.


  Ons aller DJ voor die dag DJ Sven was deze dag niet kapot te krijgen en de hedendaagse rampetamp muziek werd lekker afgewisseld met Hollandse meezingers wat de sfeer bevorderde.


  Halverwege de ochtend kwam ook nog voorzitter Jan van den Heuvel een toespraak houden. Even was er angst dat hij tot de prijsuitreiking zou praten maar gelukkig hield hij het kort en zette onze Bram in het zonnetje omdat hij alle 30 edities aanwezig was geweest als organisator, waarvoor hulde.


  In de middagpauze werden de strafschoppen genomen tot er uiteindelijk 4 overbleven die s’middags in de finale om de eeuwige roem zouden gaan strijden.


  Na de heerlijke lunch in de pauze voor scheidsrechters en organisatoren, welke was mogelijk gemaakt door Joop & zijn kornuiten kon het middagprogramma starten.

  Uiteindelijk kwamen in de finale Woerden zondag 1 en Benschop 6 waarin uiteindelijk Benschop 6 met de eindoverwinning ervan door ging waarvoor hulde.


  De strafschoppen finale welke onder het toeziend oog stond van de welbekende Roelof Luinge werd een bloedstollende finale tussen Berry Hof van Sportlust en Frits van de Lied van Benschop. De keepers hadden gewoon geen vat op de makkelijk scorende voetballers en uiteindelijk na een half uur maar besloten om beide spelers als winnaars aan te wijzen.


  Hierna kon het feest beginnen met de populaire zanger Hugo Beijeman die de sfeer even kwam verhogen.

  Ook de inwendige mens werd niet vergeten en de BBQ welke was geleverd door Gelderblom Slagerij uit Driebruggen was een waar succes.


  Uiteindelijk was de 30e editie wederom een groot succes en dankt de commissie alle spelers, scheidsrechters en iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om deze dag tot een succes te maken.