7X7 VOETBAL: KOM OOK MEEDOEN!

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 10 april 2018 18:44

  Ook zin om zelf (opnieuw) te gaan voetballen? Maar zaterdag ook bij je zoon of dochter blijven kijken?

  Dan is 7x7 voetbal zeker iets voor jou. Op vrijdagavond is er een enthousiaste groep spelers die wekelijks rond 20.00 uur bij elkaar komt om een lekker potje te voetballen.


  Er is een groep ontstaan van circa 35 mannen, die in wisselende samenstelling wekelijks spelen. Het is een gezellige en leuke groep.  Sommige leden hebben het voetbal na jaren weer opgepakt. Anderen zijn kort geleden pas begonnen of kunnen nog steeds niet stoppen.


  Vanaf 20.00 uur verzamelt iedereen zich voor de warming-up. Daarna volgt een onderling partijtje op een half veld. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop, maar stiekem willen we allemaal natuurlijk ook laten zien wat we kunnen. Bij het 7x7 voetbal gelden wat afwijkende regels: er is geen buitenspel en slidings zijn niet toegestaan. Ruw spel mag ook niet.  Iedereen is  op de reguliere vrijdagavonden vrij om te komen.Bij verhindering is afmelden niet nodig.

  We spelen op het kunstgrasveld naast de kleedkamers aan de linkerkant bij de ingang.


  Gedurende het seizoen zijn er circa 8 toernooien: vier in het najaar en vier in het voorjaar. Deelname aan de toernooien is niet verplicht. Meestal doen er 1 à 2 teams van circa 9 man van Sportlust ’46 mee. De toernooien vinden altijd plaats in de regio Woerden en het aantal deelnemende verenigingen groeit nog steeds.


  Alle 7x7 spelers hebben fraaie gesponsorde tenues. Dankzij 5 sponsoren: Bolton Bouw, Chalet.nl, Daksafe, Jumbo Bijlsma en Roest Crollius De Jong Advocaten heeft iedere speler een eigen shirt met zijn naam achterop en het mooie rugnummer 7. Voor nieuwe spelers is er uiteraard ook zo’n mooi shirt beschikbaar.


  Je hoeft geen bepaald niveau te hebben om mee te kunnen doen en bent niet verplicht wekelijks te komen of mee te doen met toernooien. Het gaat erom om lekker te bewegen en sportief bezig te zijn met toch een wedstrijdelement.


  Dus heb je zin om op vrijdagavond iets anders te doen dan op de bank zitten? Kom gerust eens een paar keer meedoen om te ervaren hoe gezellig en leuk het is op de vrijdagavonden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de coördinatoren via het mailadres sportlust7x7@gmail.com  of te bellen met : Bert van Duuren (tel. 06-24654724) of Leen de Jong (tel. 06-23571543).