9 juni Voetbal tegen Kanker Toernooi

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 15 mei 2018 18:37

  Zaterdag 9 juni is de 4e editie van het Hans Jongerius Voetbal tegen Kanker Toernooi. Het doel is zo veel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie . Dit nieuwe centrum in Utrecht, dat op 5 juni door Koningin Maxima officieel wordt geopend wil ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Naast het voetbaltoernooi, waar veel oud vedettes uit de regio nogmaals hun kunsten zullen vertonen, wordt het een dag voor het hele gezin. Zo is er voor de kinderen een springkussen festival met een stormbaan en twee springkussens Ook kunnen de kids worden geschminkt en een tattoo laten zetten. Volkszanger Hugo Beijeman en een DJ zorgen voor een muzikale omlijsting van de dag. 

   

  Na afloop van het toernooi (omstreeks 15.00 uur) is er een Superverloting en worden er 4 Stukken geveild. De Klassieker tussen AJAX en FEYENOORD zowel uit als thuis.  FC Utrecht – Feyenoord in de skybox van Frans van Seumeren. Als klapstuk van de veiling: 1 Jaar gratis rijden in een Renault Twingo (10.000 km excl.benzine) beschikbaar gesteld door de hoofdsponsor van het Toernooi de Hans Jongerius Groep.


  Er wordt een groot aantal (maar liefst 53) zéér mooie prijzen  verloot waaronder een Sony 32" LED TV, een jaar gratis sporten bij Fitland Woerden, kaarten voor een wedstrijden van Ajax en FC Utrecht, dinerbonnen, passe-partouts Woerdense Vakantieweek. 

  Uiteraard zijn er de gehele dag heerlijke hapjes en drankjes te verkrijgen op het complex van Sportlust’46.

   

  Kortom, het Hans Jongerius Voetbal tegen Kanker toernooi wordt een gezellige en sportieve familiedag met als doel zo veel mogelijk geld op te halen voor de strijd tegen kanker. Wij heten u vanaf 11.30 uur van harte welkom op sportpark Cromwijck en kijken uit naar uw komst.

   

  Kijk voor meer informatie op voetbaltegenkanker.nl  of facebook.com/voetbaltegenkanker