Aanstaande zaterdag: SUPER SATURDAY!

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 15 november 2018 11:36

  Veel spannende en prachtige thuiswedstrijden zijn er zaterdag 17 november te zien op Sportpark Cromwijck. Zo zullen ons 1e en 2e elftal gaan strijden om de eerste periode titel. Daarnaast zullen o.a. ook de dames van Sportlust '46 VR1 en de JO19-1 thuis in actie komen.


  Sportlust '46 1
  De mannen van Patrick Loenen hebben het niet meer in eigen hand. Maar als ze de punten in eigen huis houden en Sliedrecht verspeelt punten bij S.V.L. dan is de periodetitel waarschijnlijk een feit.
 De komende tegenstander is hekkensluiter G.J.S. Dit is het tweede jaar dat de Gorkumse Jonge Spartanen uitkomen in de eerste klasse. Vorig jaar eindigde het team als elfde. Vorige week werd de inhaalwedstrijd bij Heerjansdam nog met 5-0 verloren. Het team van trainer Cees Lagendijk zal er daarom alles aan doen om Sportlust te verassen. Aan Sportlust de taak om dit te voorkomen en een gooi te doen naar een eventuele periodetitel. Aanvang wedstrijd 14.30 uur.


  Sportlust '46 2
  Sportlust 2 heeft het wel volledig in eigen hand. Winnen de mannen dan zijn ze verzekerd van de eerste periode. Aanvang van de wedstrijd is tegen XerxesDZB 2 is 11.30 uur.


  Sportlust '46 JO19-1
  De JO19-1 staat op een mooie vierde plek in de landelijke vierde divisie. Om 15.00 uur is Vriendenschaar JO19-1 de tegenstander. De club uit Culemborg staat momenteel tiende. 


  Sportlust '46 VR1
  Dan hebben we de dames van Sportlust '46 nog. Het team van Ronald van Drie staat met 3 punten achterstand op koploper de Jodan Boys op de derde plek. Een overwinning op Woubrugge VR1 betekent aansluiting bij de top. Ook deze thuiswedstrijd start om 15.00 uur.


  Vermaak & Smaak
  Uiteraard wensen wij alle overige jeugd-, senioren- en veteranenteams heel veel succes a.s. zaterdag. Wij nodigen iedereen uit om na afloop van zijn of haar wedstrijd een gezellig drankje & hapje te komen doen. Op deze Super Saturday hebben we naast Slagerij Gelderblom, in de extra food corner, ook een dj draaien.