Loting 1/8 finale van de KNVB districtsbeker

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 6 maart 2019 15:33

  Woensdagmiddag rond de klok van 14:00 kwam Sportlust ’46 uit de koker voor de achtste finale van de KNVB districtsbeker West II. In die ronde zal de titelverdediger het opnemen tegen zaterdagvierdeklasser FC Oegstgeest. Een gunstige loting voor de ploeg van Patrick Loenen, maar onderschatting ligt dan op de loer.


  Op 30 maart zal de ploeg afreizen naar Oegstgeest alwaar het de stuntploeg zal treffen. Eerder deze bekercampagne verschalkte de ploeg van Huig Jan Heeringa al tweedeklassers Berkel en Neptunus-Schiebroek. Sportlust ’46 zal dus gewaarschuwd voor het gevaar uit de buurt van Leiden. Zelf versloeg de Woerdense eersteklasser in de voorgaande rondes al eersteklasser Westlandia, maar ook Nieuwkoop en DBCG moesten eraan geloven.


  Vorig jaar wist de ploeg de districtsbeker te winnen nadat het in de finale FC ’s Gravenzande versloeg. Het daaropvolgende landelijke bekeravontuur werd voor de ploeg te vroeg in de zomer gepland. Sportlust ’46 kwam daardoor net wat te kort tegen derdedivisionist HBS/Crayenhout.


  Nik Manedemakers

  Sportbeleving Woerden