Aline Weerelts geselecteerd door KNVB

Wedstrijdinformatie


...
vv Capelle
-
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 9 november 2019; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 4 november 2019 09:29

  Vier weken geleden ontving Aline Weerelts, speelster van de Jongens (!) O12-1 een brief van de KNVB. Zij was geselecteerd voor selectieactiviteiten van het JPN (Jeugd Plan Nederland). Ze zou twee selectie activiteiten gaan hebben voor de Meiden O12 van de regio West. De afgelopen weken waren deze activiteiten waarin zij meerdere onderlinge wedstrijden speelde. Daarbij observeerden KNVB trainers alle meiden tijdens de wedstrijden en oefeningen. Ook werd het spel regelmatig stil gelegd voor het geven van tactische aanwijzingen.

   

  Inmiddels heeft zij weer een brief gekregen van de KNVB dat zij door de selectie is gekomen en deel gaat uitmaken van de M012 Zuid Holland voor de komende periode. Meerdere trainingen, wedstrijden en toernooien mag ze gaan spelen. Voor Aline is dit natuurlijk een onwijs gave ervaring en wie weet waar dit allemaal nog toe gaat leiden.

   

  Wij zijn als Sportlust ’46 trots op dat ook dit seizoen weer een speler uit de jeugdopleiding positief opvalt bij de KNVB. Sportlust ‘46 heeft een aantal uitstekende trainers welke wekelijks proberen het niveau van iedere speler zo hoog mogelijk te krijgen. Aline traint al meerdere jaren met veel plezier bij Dave Muijt (en tussendoor bij Harmen en Ernst) en blijft dat natuurlijk gewoon doen!  

   

  We zijn er trots op dat Aline dit heeft kunnen bereiken en wij wensen Aline veel succes en plezier bij de activiteiten bij het JPN van de KNVB !