A.s. dinsdag geen fysio inloopspreekuur

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
3 - 1
...
Achilles Veen

 • zaterdag 7 december 2019 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  BluePrint Automation
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Jorim van Bodegraven
 • Wedstrijdbal:
  Friendly's Cafetaria
 • 25 november 2019 11:02

  A.s. dinsdag zal er geen fysio inloopspreekuur uur zijn. U bent volgende dinsdag weer van harte welkom en uiteraard elke eerste woensdag van de maand bij het kinder inloopspreekuur. 


  Inloopspreekuur

  Wekelijks is er een gratis inloopspreekuur voor alle leden van Sportlust ´46 (ook de jeugd dus). Onze clubfysio Glenn Poort van Fysio Maatschap Woerden is dan aanwezig om je fysieke klachten te bespreken. Het inloop spreekuur is elke dinsdag van 19:00-20:00 in de verzorgingsruimte naast kleedkamer 1.


  Kinder inloopspreekuur

  Nieuw komend seizoen is het inloopspreekuur voor jeugdleden van Sportlust ´46. Elke eerste woensdag van de maand tussen 15:30-16:00 uur kunt u Christel van der Plas vinden in de verzorgingsruimte naast kleedkamer 1 voor een kosteloze screening en adviezen. Laat uw kind een afwijkende motoriek zien, heeft hij/zij een blessure of heeft uw andere vragen met betrekking tot bewegen dan kunt u terecht tijdens het inloopspreekuur. 


  Daarnaast zal FMW wekelijks haar inspanningen verrichten op paramedisch vlak voor Sportlust ‘46. Op iedere dinsdagavond (gedurende het voetbalseizoen) zal er iemand aanwezig zijn (vanaf 19.00 tot 20.00 uur) om leden te helpen op dit vlak. Blessures en klachten kunnen bekeken en mogelijk zelfs direct behandeld worden. Voor Sportlust leden is deze service geheel gratis! Daarnaast zal FMW de medische staf van de senioren A selectie bijstaan en er zorg voor dragen dat ook daar behandeling en voorkomen van blessures worden gerealiseerd. Voor informatie kijkt u op www.fysiotherapie-woerden.nl