Ben van de Burg op avond Businessclub

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 12 maart 2018 19:29

  De Businessclub van Sportlust ’46 is er in geslaagd wederom een zeer interessante spreker naar Sportlust ’46 te halen voor de sponsoravond.

  Niemand minder dan oud schaatser Ben van de Burg zal voor alle sponsoren en Vrienden van Sportlust ’46 een presentatie geven.

  De avond zal gehouden worden op vrijdagavond 16 maart 2018. Noteer deze datum vast in uw agenda.

   

  Over Ben van der Burg:

  Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser. Hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp. Na zijn sportcarrière en de nodige studies (Nederlands in Amsterdam en een MBA in Rotterdam), begon hij een specialist te worden in de digitale wereld.


  Ben van der Burg is een originele denker die mensen vol enthousiasme kan meenemen naar het randje van de menselijke mogelijkheden op digitaal en sportief gebied. Ben is een gepassioneerde en humoristische spreker. Onderwerpen zoals digitalisering, participatiesamenleving, digitale innovaties en zijn schaatscarrière komen aan bod in zijn presentaties.


  Vanaf 2000 werkte hij bij het mobiele telefonie-bedrijf Vodafone, onder meer als Content Manager Vodafone Live! in Nederland en als Senior Manager Multi Media Departement bij Vodafone K.K. in Japan. Na Vodafone verbreedde hij zijn kennis van de digitale wereld bij online advertentie bureau WebAds. Daar hield hij zich bezig met de verdienmodellen voor uitgevers.


  Vanaf maart 2010 werkt Ben van der Burg bij Triple IT als Commercieel Directeur. Triple IT is marktleider in mobiele streaming services en levert producten en diensten voor alle relevante platformen, waaronder internet, mobiel en IPTV. Ondertussen startte hij de startups Repudo en Slidejockey. Momenteel schrijft hij columns voor BNR nieuwsradio en schuift wekelijks aan als commentator ‘Zakendoen met.’


  Mogelijke onderwerpen waar Ben van der Burg over spreekt:
  – Innovatie in het digitale tijdperk
  – Mobiele ontwikkelingen
  – Innovatieve organisatiecultuur
  – Nieuwe (online) verdienmodellen
   
  – Digitale trends
  – Online Marketing

   De komst van Ben van de Burg is mede mogelijk gemaakt door DHB Aannemers en Betonbouw.


  Tot vrijdag 16 maart a.s.