De businessclub op bezoek bij het distributiecentrum van de Jumbo

Wedstrijdinformatie


...
Zomerstop
-
...
Zomerstop

 • -
 • Wedstrijdsponsor:
  -
 • SNS bank Pupil vd Week:
  -
 • Wedstrijdbal:
  -
 • 14 mei 2019 20:00

  Maandag 13 mei keken de leden van de sponsoren van Sportlust`46 hun ogen uit bij het bezoek aan het distributiecentrum van de Jumbo. Op 51.000 m2 vinden hier de zogenaamde hardlopers hun weg naar 188 Jumbo winkels in Nederland. Drieduizend producten zoals bier, toiletpapier en bananen staan keurig op grote pallets te wachten totdat ze klaargezet worden voor de vrachtwagens door de zeven- tot achthonderd medewerkers. Door onze gastheren kregen wij eerst een rondleiding waarna Remko van der Wiel ons succesvol het Jumbo gevoel meegaf en ons meenam in het Jumbo gevoel en de Jumbo organisatie. Een bezoek aan het distributiecentrum is best uniek vertelde Remko. Vanwege de maatschappelijke betrokkenheid in Woerden hebben zij voor Sportlust`46 een uitzondering gemaakt.   

  Het was inmiddels half zeven geweest en Chemdry Spanjerberg was de volgende halte. Daar had Slagerij Gelderblom een heerlijk buffet klaargezet en werd nog lang nagepraat over het bezoek en natuurlijk ook over het behaalde kampioenschap van Sportlust`46.

     Vrijdag 17 mei is er weer een bijeenkomst voor sponsoren bij Sportlust`46. Dan is Sierd de Vos aanwezig op de sponsoravond en daar zijn alle sponsoren en vrienden van Sportlust`46 welkom.