De Puppies zijn al weer begonnen!!

Wedstrijdinformatie


...
Zomerstop
-
...
Zomerstop

 • -
 • Wedstrijdsponsor:
  -
 • SNS bank Pupil vd Week:
  -
 • Wedstrijdbal:
  -
 • 2 september 2017 15:17

  De Puppies zijn al weer begonnen!!


  Puppie voetbal is bestemd voor kinderen van 4 en 5 jaar maar je mag het ook eerder proberen. Als je 6 jaar wordt mag je het seizoen bij de Puppies afmaken en daarna bij de 4 tegen 4 gaan voetballen.  Zij zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij onze vereniging terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen bij hun leeftijdscategorie. De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort. Respect voor elkaar en de tegenstander.


  Wat doen we op de trainingen:

  De trainingen zijn bij ons in twee delen. We beginnen met simpele oefeningen in spelvorm. Na het drinken spelen de kinderen op hun eigen niveau een wedstrijdje.


  Wanneer is het? 

  De puppie's periode loopt van 02 september tot en met 04 november 2017 dus weer 10 weken, en zoals gewend zijn weer van 08.30 tot 09.30 uur op het hoofdveld (veld 1, KG).
  Zijn er nog broertjes/zusjes of vriendjes/vriendinnetjes (tussen 4 en 7 jaar) dan zijn ook die van harte welkom om te komen kijken of trainen.


  Heb je interesse:

  Aanmelden kan via : sportlust46puppies@gmail.com

  Mochten er nog vragen zijn dan kunt u bellen met Corrie Vermeulen, tel. 42 17 59 (vermeulencorrie@hotmail.com) Sjaak van der Veen, tel. 43 29 35 (sjaak.vd.veen@planet.nl)