De zaterdag van Martijn Schot

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
0 - 2
...
vv Duno

 • zaterdag 12 oktober 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Chalet.nl
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Djayah Ponnudarai
 • Wedstrijdbal:
  Van der Vooren Glasatelier
 • 8 oktober 2019 09:00

  De zaterdag van Martijn Schot

   

  Martijn Schot is dit seizoen begonnen als coördinator van de middenbouw van Sportlust ’46. Hiervoor is Martijn zeven jaar leider geweest van het team van zijn zoon. Martijn is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jeugdteams JO13 t/m de JO15. Hij is aanspreekpunt voor de leiders van deze teams, waarbij ons hoofd jeugdopleidingen het aanspreekpunt is voor de trainers. Daarnaast kunnen ouders of spelers Martijn altijd bereiken als ze er met een leider of trainer niet uitkomen.

   

  De eerste zaterdagen van dit seizoen heeft Martijn alle jeugdteams bekeken en heeft hij deze periode gebruikt om “kennis te maken” met de teams. Wie zit er in het team, hoe is het team samengesteld, wat is het niveau en zijn er nog opvallende zaken.

   

  Ook probeert Martijn op zaterdag zoveel mogelijk de leiders van deze jeugdteams (verder) te helpen als ze ergens tegenaan lopen. Daarnaast probeert Martijn elk nieuw lid op zaterdag welkom te heten bij Sportlust’46 en vervolgens een deel van zijn/haar wedstrijd te bekijken. Hierdoor weet het nieuwe jeugdlid wie hij/zij gesproken heeft en terecht kan bij vragen.

   

  De komende periode gaat Martijn zich bezighouden met het evalueren van de jeugdteams van de middenbouw. Hierbij overlegt hij met trainers en leiders over de ontwikkeling van de spelers, zorgt dat dit wordt vastgelegd en brengt dit, indien nodig, onder de aandacht van de hoofd jeugdopleiding. Dit allemaal met als doel een goed beeld te hebben bij het indelingen van de nieuwe jeugdteams voor volgend seizoen.

   

  Martijn staat op zaterdag ook nog langs de lijn om te kijken bij zijn zoon Friso.

   

  Heb je vragen voor Martijn? Dan kan je contact met hem opnemen via middenbouw@sportlust46.nl