Derde extra bus naar de Finale KNVB Beker 10 mei a.s. Ga ook mee!

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 3 mei 2018 20:00

  Extra 3e bus naar de finale!

  Er komt een derde extra bus. Geef je voor zondag 6 mei a.s. op. De kosten bedragen slechts € 5,00 p.p. Gezellig met het gezin, je team en/of andere supporters. Vol is vol!

  Op donderdag 10 mei a.s. staat voor Sportlust '46 de finale van de KNVB beker op het programma. De roodwitten spelen dan om 14.30 uur in het stadion van DHC Delft tegen FC 's-Gravenzande. Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je voor zondag 6 mei a.s. op via deze link
  . De kosten bedragen slechts € 5,00. Voor dit toch al lage bedrag krijg je naast het busvervoer en entree ook een uniek Sportlust '46 Bekerfinale t-shirt.

  De bussen vertrekken uiterlijk om 12:30 uur vanaf Sportpark Cromwijck. We verzoeken je bij deelname om de kosten op de wedstrijddag vooraf contant en gepast in de kantine te voldoen. Dit kan tussen 11.00 en 12.00 uur. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken en/of vuurwerk is nadrukkelijk niet toegestaan. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aarzel niet en reserveer je plek voor deze unieke wedstrijd!

  Indien je op eigen gelegenheid naar Delft wil reizen vind je hier
  de route. Mocht er niet voldoende belangstelling zijn dan behoud de club zich het recht voor de busreis te annuleren.

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur Sportlust '46