Een eigen kleedkamer met een warme douche?

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
-
...
vv Almkerk

 • Zaterdag 20 oktober 14:30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Strijkwinkel Woerden
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Rick Oussoren
 • Wedstrijdbal:
  Dirk Hamoen
 • 19 januari 2018 21:43

  Ieder team wil natuurlijk het liefst een kleedkamer voor zichzelf. Lekker warm douchen in een schone en veilige omgeving. Daarom zijn we een eigen crowdfundingpagina gestart. Deze kan je  hier vinden en op voetbal.nl. Via deze site kan je één of meerdere stenen kopen of een bedrag doneren voor de bouw en renovatie van onze kleedkamers. Deze donaties zijn overigens aftrekbaar als gift voor de belastingen. 

   

  De dames hebben via hun autowasactie al laten zien hoe je als team op een leuke en ludieke manier geld kunt ophalen. Er is met deze actie een fantastisch bedrag van € 1.220,00 opgehaald. Hulde voor ons dames team! Via de  crowdfundingpagina van Sportlust kan je met je team ook een ambassadeurspagina aanmaken en op deze manier als team actief worden. 

   

  Het vierde elftal heeft dit als een van de eerste gedaan. Marc Nederend: "Wij vonden dat wij als team ook iets moeten doen en zo’n crowdfundingpagina maakt het wel een stuk makkelijker. Veel van ons team hadden zoiets van “dat moet ik nog een keer doen”, maar het kwam er elke keer niet van. Uiteindelijk hebben we het initiatief als team aangepakt en dat maakt het een stuk makkelijker." Martijn Staal: "Wij hebben in onze groepsapp het voorstel gedaan voor € 25,00 per speler te doneren. Vervolgens hebben wij een “Tikkie" eruit gestuurd en binnen "no time" hebben wij als team € 350,00. opgehaald”.

   

  Elk team dat minimaal twee stenen per speler koopt (of een minimaal bedrag van € 40,00 per speler doneert) krijgt een consumptie voor het gehele team aangeboden. Daarnaast maken de teams die het meest origineel zijn geweest en/of het meest hebben opgehaald kans op een aantal leuke prijzen. Ook zullen er een aantal prijzen worden verloot onder alle bijdragers.

   

  In het kader van het winterse weer zijn hier de eerste twee prijswinnaars: Thijs Spijker en Bart Kazius hebben een echte Sportlust muts gewonnen. Op 31 maart a.s. maken we bekend wie er een diner voor twee heeft gewonnen. Heb je nog niet gedoneerd? Draag dan nu je steentje bij en klik op deze link .