El Sierd bij Sportlust`46

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
...
vv Zwaluwen

 • zaterdag 21 september 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  FYTR Fysiotherapie & Training
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Ruben van Vliet
 • Wedstrijdbal:
  JO9-5
 • 18 mei 2019 12:19

  Van de sloop van het oude FC Utrecht stadion tot een dansje op de Copa Cobana. Sierd de Vos was te gast bij Sportlust '46 en gaf de aanwezige sponsoren en vrienden van de club een kijkje in zijn leven als voetbalcommentator. Voorzitter Jan van den Heuvel, door Sierd steevast “El Presidenté” genoemd, introduceerde hem als iemand die alles weet van het voetbal, maar ook als iemand die zijn eigen stijl heeft ontwikkeld.


  Daar had de “El Presidenté” geen woord van gelogen. Het werd een geanimeerde avond waarbij veel bekende en onbekende fragmenten voorbij kwamen die werden voorzien van soms hilarische achtergrondinformatie. Sierd de Vos is een fenomeen als commentator. Dat bleek wek aangezien hij er geen genoeg van kon krijgen om de sponsoren en vrienden van Sportlust '46 te vermaken met zijn verhalen.

  Na al die verhalen, was er nog tijd voor een spontane actie. Een wervelend optreden van El Sierd als veilingmeester voor de voorlopig laatste activiteit van de Stichting Voetbal tegen Kanker. De kampioensbal uit de wedstrijd z.s.v. Sportlust - v.v. Heerjansdam, getekend door staf en spelers van de selectie bracht maar liefst € 1.100,00 op. Het winnende bod was van Martin van Oosterom van de Heeren Bouwmeester en Betonbouw. Het volledige bedrag wordt geschonken aan het Inloophuis Leven met Kanker in Woerden.


   

  De avond was mede mogelijk gemaakt door: DHB, de Heeren Bouwmeester en Betonbouw