FC Utrecht on tour bij Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 3 april 2018 16:30

  FC Utrecht on tour

   

  Sportlust ’46 is één van de samenwerkende verenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland en komt door deze exclusiviteit in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht on Tour. Op woensdag 11 april a.s. doet FC Utrecht weer sportpark Cromwijck aan! Onder leiding van trainers van FC Utrecht wordt een clinic georganiseerd voor onze JO10, JO11, JO12 en JO13-sectie. De training wordt gegeven van 15.00-17.00 uur.

   

  Gratis aanmelden

   

  Wil jij training krijgen van echte professionele trainers? Schrijf je dan in via deze link: www.fcutrecht.nl/clinicsportlust46. Iedere deelnemer aan deze training krijgt een echt certificaat. Wacht dus niet af en bevestig je deelname zo snel mogelijk!   

  Wedstrijd FC Utrecht op donderdag 19 april a.s. bijwonen

   

  Goedkope tickets is ook een onderdeel van FC Utrecht On Tour. Voor de wedstrijd FC Utrecht – FC Groningen kosten deze tickets voor jeugd tot 16 jaar slechts € 7,50 en voor 16 jaar of ouder € 12,50.

   

  Voor elk ticket dat Sportlust ’46 op deze manier verkoopt, gaat er per ticket € 2,50 naar de clubkas van Sportlust ’46. Een win-win situatie! Het team dat op deze manier de meeste kaarten verkoopt wordt ook nog eens opgehaald met een gewone bus en teruggebracht met de spelersbus van FC Utrecht (het team moet dan ook voor zichzelf kaarten hebben gekocht).   

  JO13-1 in de schijnwerpers

   

  Extra leuk is dat onze toppers van JO13-1 geselecteerd zijn om in de rust van FC Utrecht – FC Groningen meedoen aan de latjetrapcompetitie op het veld! Steun onze jongens en koop snel tickets voor deze wedstrijd!