Ga mee naar de KNVB Bekerfinale

Wedstrijdinformatie


...
sv Nieuwkoop
0 - 4
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 10 november 14.30 uur (Beker)
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 1 mei 2018 18:25

  Steun ons 1e elftal in de finale

  Op donderdag 10 mei a.s. staat voor Sportlust '46 de finale van de KNVB beker op het programma. De roodwitten spelen dan om 14.30 uur in het stadion van DHC Delft tegen FC 's-Gravenzande. Het eerste elftal kan de steun van de supporters weer heel goed gebruiken. Daarom organiseert de club, tegen een zeer voordelig tarief, een gezellige busreis naar Delft. 

  Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn, dan kun je gebruikmaken van het georganiseerd busvervoer. Geef je voor zondag 6 mei a.s. op via deze link
  . De kosten bedragen slechts € 5,00. Voor dit toch al lage bedrag krijg je naast het busvervoer en entree ook een uniek Sportlust '46 Bekerfinale t-shirt.

  De bussen vertrekken uiterlijk om 12:30 uur vanaf Sportpark Cromwijck. We verzoeken je bij deelname om de kosten op de wedstrijddag vooraf contant en gepast in de kantine te voldoen. Dit kan tussen 11.00 en 12.00 uur. Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken en/of vuurwerk is nadrukkelijk niet toegestaan. 

  Indien je op eigen gelegenheid naar Delft wil reizen vind je hier
  de route. Mocht er niet voldoende belangstelling zijn dan behoud de club zich het recht voor de busreis te annuleren. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aarzel niet en reserveer je plek voor deze unieke wedstrijd!

  Met vriendelijke groet,
  Bestuur Sportlust '46
   

   

   

   

   

  Heb je je overigens al opgegeven voor de tweede editie van de Plein7 Familiedag op 16 juni? Verzamel je kinderen, broers, zussen, ouders, neefjes, nichtjes en desnoods je buurjongen en geef je op voor een middag met leuke activiteiten en de afsluitende barbecue. Wil je meer weten, lees dan hier verder.