Huishoudelijke regels Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 5 april 2018 19:23

  Sportlust ’46 huisregels

   

  Afgelopen periode is nog maar eens gebleken dat het nodig is een aantal huishoudelijke regels nog even aan te halen. Wij willen onze leden verzoeken extra aandacht te besteden aan onderstaande zaken.

   

  Gebruik fietsenstalling

   

  Op de fiets naar Sportlust is natuurlijk super, maar gebruik de fietsenstalling op de juiste manier en plaats je fiets niet in de entree-zone. Door-de-weeks is er ruimte genoeg om je fiets op de juiste manier te stallen.

   

  Doelen opruimen

   

  Maak afspraken met de trainingsgroep die na jou traint (doelen nodig of niet? Zo niet ruim je ze op). Ben je de laatste? Ruim dan altijd de losse doelen op (vooral op de donderdag). Losse doelen na gebruik van de velden halen (buiten de hekken) en centraal neerzetten. Doe dat op een nette manier dan gaan ze langer mee.

   

  Gebruik kleedkamers

   

  Zomaar een foto op een dinsdagavond rond 23.30u. Deze situatie is ongewenst en nodigt ongewenste bezoekers uit, daarnaast kost het de club ook geld. Aan de trainers het verzoek ervoor te zorgen dat jullie na gebruik en voor vertrek van ons complex het licht uitdoen en de deuren op slot.

   

  Diefstal

   

  Helaas hebben wij ook met diefstal te maken. We willen de leden vragen extra alert te zijn en de ogen en oren goed open te houden. Neem niet onnodig dure spullen mee naar ons complex als dat niet nodig is en meldt verdachte situaties.