In memoriam Jaap Klein

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
...
vv Zwaluwen

 • zaterdag 21 september 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  FYTR Fysiotherapie & Training
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Ruben van Vliet
 • Wedstrijdbal:
  JO9-5
 • 27 juni 2019 21:48

  Vanmiddag ontvingen wij het trieste bericht dat ons erelid Jaap Klein op 80 jarige leeftijd is overleden.


  Jaap was al enige tijd ziek, maar wanneer mogelijk was hij nog regelmatig op de club. Jaap was lid van Sportlust ’46 sedert augustus 1951. Voordat Jaap ging voetballen, heeft hij bij Sportlust ’46 nog de korfbalsport beoefend. Verder is hij jarenlang scheidsrechter geweest en heeft daarvoor een heuse opleiding voor gevolgd bij de KNVB en dat was terug te zien. Naast deze activiteiten is Jaap vele jaren bestuurslid geweest, was hij de “bouwer” van Sportlust ’46.


  Alles wat onderhoud nodig had pakte Jaap op. Hij was betrokken bij de nieuwbouw op zowel het complex aan de Jozef Israelslaan, als op het huidige complex aan de Waardsedijk. Vrij recent heeft hij ook nog de 1e paal geslagen voor de nieuwe kleedkamers. Verder was Jaap de man van de Fancy Fair die jaarlijks met de Koeiemart werd en nog steeds wordt gehouden en van de daaruit weer voortvloeiend Rad van Fortuin in de kantine.


  Een echte ras clubman in hart en nieren in voor- en tegenspoed! Zijn familie verliest in Jaap een lieve man, (schoon)vader, opa en overgrootvader. Als Sportlust ’46 verliezen wij een zeer gewaardeerd erelid. Wij wensen de familie alle sterkte toe de komende tijd.


  Bestuur Sportlust ‘46