Informatie over kampioenswedstrijd

Wedstrijdinformatie


...
Zomerstop
-
...
Zomerstop

 • -
 • Wedstrijdsponsor:
  -
 • SNS bank Pupil vd Week:
  -
 • Wedstrijdbal:
  -
 • 8 mei 2019 12:38

  Beste leden, sponsoren en bezoekers van de wedstrijd Sportlust '46 - v.v. Heerjansdam. Wij vragen je aandacht voor onderstaande informatie om de kampioenswedstrijd zo sfeervol en ordelijk mogelijk te laten verlopen.


  Diverse festiviteiten

  In het geval dat Sportlust '46 kampioen wordt, zullen er diverse festiviteiten zijn. Zo zal er na de officiƫle huldiging op het veld diverse artiesten optreden. Op het terras zijn de gehele middag extra horecafaciliteiten aanwezig. Hier kan je o.a. iets lekkers van de bbq halen. En vergeet uiteraard niet je limited edition kampioenssjaal te bemachtigen! Op naar een mooi feestje!


  Geen eigen vuurwerk toegestaan! 

  Het zelf in bezit hebben en/of afsteken van vuurwerk op het complex van Sportlust '46 tijdens de kampioenswedstrijd is ten strengste verboden! Vanwege de veiligheid van de aanwezige supporters en bescherming van het kunstgrasveld is het ook niet toegestaan om fakkels bij je te hebben of af te stekken. Overtreding kan leiden tot royement en veroorzaakte schade zal worden verhaald op de plegers. Sportlust '46 organiseert zelf enkele sfeerverhogende acties.


  Maak een spandoek en win een gesigneerde bal

  Steun het eerste elftal en maak een supervet spandoek met een gave tekst. De makers van het leukste spandoek krijgen allemaal een, door de spelers, gesigneerde bal. 


  Sponsoren & genodigden

  Alle sponsoren zijn voor, na en tijdens de wedstrijd van harte welkom in de ontvangstruimte van ons clubhuis. De businesstent is zaterdag gereserveerd voor genodigden van Gerritse IJzerwaren.


  Waarden & Normen

  Sportlust 46 is een voetbalvereniging die altijd normen en waarden hoog in haar vaandel heeft staan. Het gaat dan vooral om gedrag naar elkaar en gedrag naar buiten toe. Wij zijn een vereniging waar we trots op zijn. Zo worden we bekeken door andere verenigingen en de maatschappij en dat willen we zo houden en zelfs versterken. Wij verzoeken jullie dan ook, bij zowel winst als verlies, je ordelijk te gedragen naar andere leden, supporters tegenpartij en de aanwezige sponsoren en officials.