Iva Mirkovic en Tim de Heer behalen het diploma verenigingsscheidsrechter.

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 6 mei 2018 11:13

  Iva Mirkovic en Tim de Heer behalen het diploma verenigingsscheidsrechter.

   

  Na drie intensieve maandagavonden, was afgelopen maandagvond de laatste en dus vierde cursusavond voor het diploma “verenigingsscheidsrechter” Samen met cursisten van VEP, sc Woerden, Siveo en De Zwerver, totaal 15 aspirant scheidsrechters, werden aan het einde van de avond de diploma’s uitgereikt, door Rick de Bruijn, cursusleider vanuit de KNVB. Naast de vier cursusavonden moesten de cursisten vier wedstrijden leiden op verschillende niveaus en de verslagen daarvan diende te worden ingeleverd bij Rick. Tijdens deze wedstrijden werden ze begeleid door ervaren scheidsrechters die in een korte reactie na de wedstrijd aan kon geven wat goed ging en waar verbetering noodzakelijk is.

   

  Iva en Tim hebben hun diploma behaald en daar zijn zij trots op, maar ook wij als bestuur van Sportlust ’46.

   

  Scheidsrechters, daar heb je er nooit teveel van en we zullen ook volgend seizoen proberen, meer aspirant scheidsrechters te vinden om deel te nemen aan deze cursus.

   

  Een eervolle vermelding wil ik nog maken richting Lucas Gans, die alle vier de avonden als coördinator en gastheer is opgetreden, maar ook Tim en Iva heeft bijgestaan, Top Lucas!

   

  Dick Blonk

  Secretaris Sportlust.