Jeugdig Sportlust 46 maakt het Xerxes/DZB lastig

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 24 juni 2018 10:45

  Een jeugdig Sportlust heeft zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen met 0-2 verloren van Xerxes/DZB.


  De hele week was er al sprake van Sportlust zou met een sterk bezet jeugdteam verschijnen omdat diverse spelers met een teamuitje in Portugal zaten. De KNVB was hier mede debet aan gezien het feit dat verscheidende malen was mede gedeeld dat vorige week zaterdag de laatste speelronde was. Coach Martijn Smaling heeft de afgelopen week elke dag zitten puzzelen om een waardige selectie aan de start te verkrijgen. Het gemiddelde gehalte was 19- jaar.


  Sportlust startte goed de wedstrijd en speelde brutaal en scherp. Van het 1e elftal waren alleen keeper Michael de Leeuw en Zakaria Issarti en Soulaimane Ouhamad aanwezig. Sportlust kreeg een paar kleine kansjes maar wist voorin niet echt een vuist te maken en moest zich concentreren dat men de verdediging intact hield


  Tot de rust slaagde men hierin uitstekend en de beste kans was voor Remco de Weerd die alleen op het doel afging en net voor het strafschop gebied onderuit werd gehaald. Iedereen op het sportpark inclusief alle Xerxes supporters hielden rekening met de rode kaart maar scheidsrechter Roeleveld  pakte een kaart denk uit zijn verkeerde vakje en toverde de gele kaart voor. De vrije trap werd over geschoten.


  De tweede helft had Xerxes denk ik een donderspeech gekregen en voetbalde met meer druk. Dit leverde uiteindelijk twee doelpunten op en verschafte zich daarmee een uitstekende basis voor de wedstrijd tegen Brielle a.s. dinsdag.


  Al met al een uitstekende prestatie van de jeugdige voetballers waar voor de toekomst nog veel talentvolle spelers inzitten. Sportlust kan nu met vakantie en zich weer richten op volgend seizoen. 

  Fotoalbum: Sportlust '46 - Xerxes-dzb.