Jumbo Stef Bijlsma Woerden tot 2022 jeugd-hoofdsponsor

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 1 december 2018 13:01

  Jumbo Stef Bijlsma Woerden heeft zich als jeugd-hoofdsponsor voor nog eens vier jaar verbonden aan Sportlust ‘46. Patrick Verdoold, bestuurslid commercieel zaken, reageert verheugd. "Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”.

  De huidige overeenkomst loopt nog tot medio 2019 door, echter door wederzijdse tevredenheid over de afgelopen seizoenen, is besloten de overeenkomst open te brekenJum. De samenwerking wordt daarmee met nog eens vier seizoenen verlengd.

  Met het verlengen van het sponsorcontract geeft Sportlust ‘46 de uitstraling en opleiding van alle jeugdteams extra vorm. ‘Gediplomeerde trainers en eenheid van sportkleding past perfect in dat plaatje’, benadrukt Verdoold.

  Dat goede gevoel wordt door Stef Bijlsma onderschreven. ‘Het enthousiasme van beide partijen is vertaald in contractverlenging’. Hij roemt de hechte band tussen het bedrijf en Sportlust ’46. “Het klikte vanaf het eerste moment.”

  Deze tussentijdse verlenging en verbetering van de samenwerking wordt door Sportlust ’46 gezien als een groot compliment. Sportlust ’46 is dan ook zeer verheugd dat het contract met de jeugd-hoofdsponsor is verlengd en is Jumbo Stef Bijlsma hiervoor zeer dankbaar.