Latjetrap wedstrijd JO13-1 bij FC Utrecht - Excelsior

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 27 februari 2019 15:13

  Het jaarlijks festijn latjetrap voor de JO13-1 had weer plaats op afgelopen zaterdag 23 februari.


  FC Utrecht had een bus gestuurd om eerst sc Everstein uit Everdingen op te halen, daarna kwam de bus naar Woerden om Sportlust op de halen. Om 17.00 uur vertrok de bus vanaf het parkeerterrein richting Galgenwaard met 11 spelers, begeleiding en een paar ouders.


  Om 17.30 uur vertrok de tweede bus richting Galgenwaard met de andere ouders, spelers van de JO13-2 en andere belangstellenden. Zo waren er in totaal 60 personen die de wedstrijd gingen bekijken.

  Om 18.30 uur precies begon de wedstrijd, de strijd was niet zo spannend, toch kregen beide ploegen kansen. De bal ging echter het net niet in.
  In de rust mochten de spelers van onze JO13-1 het veld op om te gaan latjetrappen. Van te voren was genoeg geoefend, toch valt het niet mee de lat te raken. We mochten in totaal 32 keer schieten, er werd 3 keer raak geschoten. De andere ploeg Everstein schoot 5 keer raak.
  Leuk dat daarna op het veld nog een ereronde gemaakt kon worden om een hartelijk applaus in ontvangst te nemen!  De tweede helft van de wedstrijd verliep hetzelfde als de eerste, de eindstand was dan ook 0 – 0. Toch een prachtige belevenis voor de jongens, maar ook voor de ouders! Volgend jaar gaan we graag weer!

  Om 21.15 uur was iedereen weer veilig thuis op het parkeerterrein van Sportlust!

   

  Henny van Muijen