Marcus de Jong Ass trainer bij Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 25 februari 2019 19:10

  Marcus de Jong zal het komende seizoen de technische staf versterken van Sportlust ’46.

   

  Marcus de Jong al jarenlang in dienst van Argon zal het komende jaar trainer Patrick Loenen samen met Paul de Jong assisteren.

   

  Marcus de Jong bijna 49 jaar zijn carrière bestaat uit 25 jaar in " dienst " van SV ARGON. Ik ben altijd een dienende speler geweest op de linksback positie.

  Mijn grootste successen als speler zijn het winnen van de titel in de hoofdklasse A (toen het hoogste amateur niveau) en het winnen van de Amstel CUP voor amateurs in de Rotterdamse Kuip tegen Halsteren.

   

  Ik heb voor het eerst contact gekregen met Patrick Loenen, toen hij trainer was van de A1 en ik assistent van Jimmy Simons was van het 1e op de zondag (topklasse).

  In die periode spraken wij veel over voetbal en was er direct een wederzijds respect. In die jaren die volgden zijn wij beiden verschillende kanten opgegaan,maar is het contact altijd gebleven.

   

  In de periode dat Patrick nog trainer was bij Argon hebben wij de wens uitgesproken om ooit een keer samen te werken. Steeds was de situatie er niet naar, echter voor aankomend seizoen gaat het er dan toch van komen. Patrick heeft mij benaderd voor de assistenten rol bij de A selectie. Na een enkel gesprek met de TC van Sportlust was het voor ons allemaal duidelijk dat we dit moesten aanpakken.

   

  Kortom ik kan niet wachten om aan de slag te gaan bij Sportlust. Het lijkt mij geweldig om Patrick Loenen van dichtbij mee te maken en met deze zeer goeie selectie te werken.

   

  Bestuur en selectie wensen Marcus de Jong veel succes en plezier bij Sportlust ’46.