Nieuwsbrief december 2017

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 9 december 2017 10:52


   

   

  Jaap Klein geridderd!

  Hoog bezoek op vrijdagavond 8 december bij Sportlust '46 met burgemeester Molkenboer. Hij kwam voor ons erelid Jaap Klein om hem te ridderen in de Orde van Oranje-Nassau.

  Burgemeester Molkenboer heeft hem in aanwezigheid van familie, vrienden en leden van Sportlust '46 geëerd om zijn inzet voor Sportlust '46. 

  De heer Klein is vanaf 1 augustus 1951 lid van Sportlust '46. Hij is nog steeds actief en zorgt o.a. voor het wassen van de kleding, de koffie voor de vrijwilligers die dagelijks actief zijn en staat ook klaar als er boodschappen gedaan moeten worden.

  Dit jaar verzorgde de heer Klein samen met zijn vrouw ook het slaan van de eerste paal voor de nieuwe kleedkamers.  

   

   

  Ook het tweede team van Sportlust '46 pakt de periode titel!

  Op zaterdag 25 november heeft het tweede team van Sportlust '46 de periodetitel gepakt. Zij staan op dit moment acht punten voor de nummer 2 en zijn hard op weg naar een kampioenschap. 
  Na de wedstrijd ontstond er een spontaan interview met de aanvoerder Leon Pol door Sven van der Plank. Klik
  hier om het interview te zien. 

   

   

  Sinterklaas bij Sportlust '46 

  Ook dit jaar kwam Sinterklaas naar Sportlust '46 met zijn pieten  
  Om samen met 55 kinderen te genieten

  Nieuwsgierig naar de foto's van het feest? 
  Klik
  hier voor de foto's, onze huisfotograaf is er namelijk ook geweest

   

   

  Terugblik ALV  

  Nadat Jaap Klein was gehuldigd, begon de Algemene Ledenvergadering. Tijdens de vergadering is de jaarrekening goedgekeurd en werd er afscheid genomen van bestuursleden Jochem Sneep en Josien Verhoeven. Beide hebben veel gedaan voor de vereniging en hartelijk dank voor de inzet. Ronald L'Ami is unaniem benoemd als nieuw bestuurslid voetbalzaken junioren. Veel succes!

   

  Op de vergadering werd de jaarlijkse Sportlust Award uitgereikt aan Mariëlle Pelikaan en Jessica van den Haselkamp. Zij verzorgen met veel toewijding het materiaalbeheer van de vereniging. Achter de schermen wordt veel werk verricht door beide dames en daarmee kregen zij terecht de Sportlust Award.

   

   

  Sportlust Inside  

  Vrijdagavond was de eerste editie van Sportlust Inside waar Guus Griët vanuit de jeugd en Wim van 't Westeinde het hemd van het lijf werd gevraagd door onze eigen Wilfred Genee, Dirk van Oudenallen. Is een traditie geboren? Nieuwsgierig, kan dan op het Youtube kanaal van Sportlust TV

   

   

   

  In de week van 8 januari begint de 4 x 4 weer. De kinderen die in 2010 en 2011 geboren zijn kunnen na de winterstop zich aansluiten. Voor meer informatie, klik hier voor de site. 

   

  Agenda  

  ·         3,4,5 januari: zaalvoetbaltoernooi van de jeugd in de Thijs van der Polshal

  ·         6 januari: nieuwjaarswedstrijd en receptie

  ·         8 januari: start trainen na winterstop, tenzij anders door de leider is aangegeven