Parkeren tijdens Summer Lake

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
0 - 2
...
vv Duno

 • zaterdag 12 oktober 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Chalet.nl
 • Pretfabriek Pupil vd Week:
  Djayah Ponnudarai
 • Wedstrijdbal:
  Van der Vooren Glasatelier
 • 13 september 2019 19:44

  Zaterdag 21 september 2019  wordt in het wijkpark van Molenvliet het jaarlijkse SUMMERLAKE OUTDOOR FESTIVAL weer gehouden. Dit festival trekt enkele duizenden bezoekers en zorgt daardoor voor extra drukte op de toegangswegen van en naar de wijk Molenvliet.


  Toegangswegen rondom het festivalterrein worden afgesloten. Er wordt veel drukte verwacht op de Waardsebaan bij de sportvelden. Er worden verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden. In verband met dit festival is de parkeerplaats bij de sportvelden, waaronder die van Sportlust ’46, alleen toegankelijk voor sporters en supporters, dit ter voorkoming van het feit dat festivalgangers daar massaal gaan parkeren en de bereikbaarheid van de sportvelden in het geding komt.


  Toegang tot de parkeerterrein bij de sportvelden wordt geregeld door verkeersregelaars en u dient dan ook aan te geven dat u (leden, supporters en tegenstanders) naar Sportlust ’46 wilt en u zult dan worden toegelaten tot het parkeerterrein.  

   

  Het verzoek aan alle spelers, ouders en bezoekers is om in de middag zoveel mogelijk op de fiets te komen. Voor uit-spelende Sportlust teams is het raadzaam eventueel elders in Woerden (bijvoorbeeld bij de Carpool naast de A12) te verzamelen.