Patrick Loenen verlengt contract

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
5 - 0
...
Geinoord

 • Zaterdag 15 december 2018; 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  Purple Haze Sound & Lights
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Jayley Blonk
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Air Conditioning BV
 • 16 november 2018 11:29

  Hoofdtrainer Patrick Loenen gaat volgend seizoen zijn 2e jaar in bij Sportlust ’46. Dat zijn het bestuur van de club en Loenen deze week overeengekomen. De samenwerking tussen spelers, staf en trainer is positief en daardoor is verlenging voor alle partijen logisch.


  “Het vertrouwen van het bestuur en de technische commissie in Patrick om de selectie naar hoger plan te tillen, is dan ook groot”, meldt voorzitter Jan van den Heuvel. Wij kijken uit naar een prettige, intensieve en succesvolle voortzetting van de samenwerking met Patrick”.


  Ook de technische en begeleidingsstaf van de selectie zal volgend jaar dezelfde bezetting hebben. Hiermee heeft Sportlust ’46 de volledige staf voor het seizoen 2019-2020 al vastgelegd. “Dit mag worden opgevat als een groot vertrouwen in onze huidige selectie en staf”, aldus Van den Heuvel.


  Sportlust ’46 staat momenteel op de tweede plek in de eerste klasse C en maakt nog kans op de eerste periode. De mannen van Patrick Loenen hebben het echter niet meer in eigen hand. Alleen als Sliedrecht punten verspeelt bij S.V.L., en winst van de roodwitten, dan is de periodetitel waarschijnlijk een feit.