Procedure afhandeling rode kaarten

Wedstrijdinformatie


...
vv Heerjansdam
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 24 november 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 11 augustus 2016 13:48

  Procedure afhandeling rode kaarten 

  Na afsluiting van het digitale wedstrijdformulier moeten arbiters, die een rode kaart gegeven hebben aan een speler, of een teamofficial hebben weggestuurd meteen hun verklaring digitaal afhandelen ten behoeve van de Tuchtcommissie. Hier zijn steeds vragen over. Na afsluiten van het digitale wedstrijdformulier verschijnt binnen 5 minuten een bericht onder het kopje 'verslagen' in Sportlink dat de betreffende arbiter iets moet gaan registreren. Reeds ingevuld zijn de gegevens waar het om gaat. De arbiter moet alle vragen die gesteld worden beantwoorden en als laatste voor akkoord het verslag versturen via Sportlink.

  Spelers of teamofficials die respectievelijk een rode kaart gekregen hebben hetzij door de arbiter van het veld zijn weggezonden (teamofficials kunnen geen rode kaart meer krijgen, alleen spelers kunnen deze worden voorgehouden!) moeten zelf binnen 48 uur een verklaring zenden aan de KNVB Tuchtcommissie. Als het emailadres bekend is (staat dan al vermeld in het verslag voor de arbiter) dan ontvangt de betreffende bestrafte persoon het verzoek om het verslag in te leveren z.s.m. .

  Let op: in alle gevallen moeten weggezonden spelers/teamofficials op het digitale wedstrijdformulier staan én lid zijn van de KNVB. Als de weggezonden persoon geen lid is van de KNVB wordt de betreffende vereniging verantwoordelijk gehouden. Dit kan leiden tot hoge boetes, of zelfs tot uit de competitie nemen van elftallen.   


  Klik hier voor : Handleiding DWF (Digitaal Wedstrijd Formulier)