Nieuwsbrief september 2017

Wedstrijdinformatie


...
sv Oranje Wit
3 - 5
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 18 mei 2019
 • Wedstrijdsponsor:
  .
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  .
 • 30 september 2017 11:11

   

   

  Afgelopen zaterdag hebben de speelsters van ons Vrouwen 1 veel auto's weer doen glansen met hun actie voor de nieuwe kleedkamers en de renovatie van de bestaande kleedkamers. Omdat er meer nieuws is, leek het ons goed om een nieuwsbrief te maken die volledig over de nieuwe kleedkamers gaat. 

  Veel leesplezier!

   

   

  Bouwactiviteiten

  De eerste activiteiten voor de bouw van de nieuwe kleedkamers zijn inmiddels zichtbaar. Vorige week zijn de bomen bij de theekeet gekapt en deze week wordt de theekeet verplaatst. De nieuwe plek is tussen veld 1 en de brug naar veld 5. In de rust kan je daar je limonade en thee ophalen, graag ook gelijk voor je tegenstander. Na de rust graag de lege flessen en theekannen terugbrengen naar Tom in de theekeet.

  Volgende week wordt er gestart met het heiwerk en de fundering. Er komen dan ook uiteraard hekken om de bouwplaats om te zorgen dat er geen ongelukken gebeuren. 

  De planning is dat het nieuwe gebouw waterdicht is in de kerstvakantie. Vervolgens kan de afbouw beginnen. Omdat bij de afbouw ook vrijwilligers van de vereniging werkzaamheden gaan doen, is er nog geen harde datum wanneer de kleedkamers in gebruik genomen kunnen worden.

   

   

  Het autowassen was zaterdag een groot succes!

   

   

   

  Afgelopen zaterdag kwamen veel auto's schoner bij Sportlust '46 vandaan. Onze dames hadden een leuke actie om auto's te wassen om zo stenen te verkopen voor de nieuwe kleedkamers. Vanaf negen uur tot één uur werd er druk gepoetst en gesopt om de auto's weer te laten blinken. De actie was niet voor niets. In totaal hebben zij met deze actie 61 stenen verkocht voor een totaalbedrag van € 1.220,00. En zoals op de foto te zien is, werden niet alleen auto's gewassen......

  Welk team neemt het voorbeeld van de dames over en verzint met zijn team een leuke actie om stenen te verkopen? Dat kan je doorgeven aan Patrick via commercielezaken@sportlust46.nl

   

   

  Hoeveel stenen zijn er inmiddels verkocht? 

  Mede door de actie van de dames, zijn er inmiddels meer dan driehonderd stenen verkocht en is de huidige opbrengst meer dan
  € 6.000,00!  

  In het clubhuis liggen de formulieren en in deze ton kan je je ingevulde formulier kwijt. Alle mensen die al hun steentje hebben bijgedragen, bedankt!

   

   

   

  Maandag 23 oktober informatie over de nieuwbouw en de obligaties.  

  De kosten van de nieuwe kleedkamers en de renovatie van de bestaande kleedkamers komt uit op een bedrag van rond de vijfhonderdduizend euro. 
  Naast het kopen van een symbolische steen, is er ook de mogelijkheid om geld uit te lenen aan de vereniging. Hoe meer onze leden de club helpen, hoe minder financiering wij nodig hebben bij de bank en hoe goedkoper het is. 

  Op maandag 23 oktober om 19:30 uur is er een avond in het clubhuis waar we meer toelichting geven op de nieuwbouwplannen en de mogelijkheid om de vereniging financieel te helpen.
  Er komt een lening waarbij de lening binnen 15 jaar volledig wordt afgelost.
  Er komt ook een lening waarbij de aflossing periodiek wordt geschonken aan de vereniging en waarbij deze schenking aftrekbaar is voor de belastingdienst als gift. 
  De rente die wordt vergoed ligt hoger dan de huidige rente op een spaarrekening bij de bank, dus het is ook financieel interessant om op deze manier te helpen!

  Iedereen is welkom!