Sierd de Vos op sponsoravond Sportlust

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
...
vv Zwaluwen

 • zaterdag 21 september 14.30 uur
 • Wedstrijdsponsor:
  FYTR Fysiotherapie & Training
 • SNS bank Pupil vd Week:
  Ruben van Vliet
 • Wedstrijdbal:
  JO9-5
 • 10 mei 2019 11:47

  De Businessclub van Sportlust ’46 is er in geslaagd wederom een zeer interessante spreker naar Sportlust ’46 te halen voor de sponsoravond. Niemand minder dan Nederlands bekendste sportverslaggever Sierd de Vos zal voor alle sponsoren en Vrienden van Sportlust ’46 een presentatie geven.

   

  De hoofd-, sub-, bord-, bal-sponsors, jeugdsponsors, Vrienden van Sportlust ’46 en adverteerders, kortom ... alles wat Sportlust’46 ook in financieel opzicht een warm hart toedraagt willen wij reeds uitnodigen op deze avond aanwezig te zijn. De avond zal gehouden worden op vrijdagavond 17 mei 2019. Noteer deze datum vast in uw agenda.


  Over Sierd de Vos


  Zijn kennis van het Spaanse voetbal en zijn uiterst herkenbare en unieke manier van presenteren leverden hem de bijnaam El Sierd op. Door sommigen verguisd, maar door zeer velen omarmd en geliked vanwege zijn beeldende commentaar en levendige reportages.


  In zijn kleurrijke verslaggeving laat hij het namelijk niet achterwege om even te verwijzen naar de vriendin van, een plaatselijk unieke eetgelegenheid aan te prijzen of mee te zingen met enthousiaste supporters. Met De Vos weet je nooit welke kant het op gaat. Terdege voorbereid op een wedstrijd leeft hij zich helemaal in en laat hij de gebeurtenis op het beeldscherm voor de kijkers tot leven komen alsof je zelf in het stadion aanwezig bent.


  Zo ook tijdens een presentatie of als hij aan het werk is als interviewer of presentator. Zijn jarenlange ervaring gecombineerd met zijn passie voor het voetbal en persoonlijke gedrevenheid in het vak, zorgen ervoor dat een bijeenkomst met Sierd de Vos een evenement wordt waar mensen graag op af komen en achteraf met zeer veel genoegen op terugkijken.


   De avond zal na het officiële gedeelte met een hapje en een drankje worden vervolgt. Inloop vanaf 19.30 uur en de avond zal om 20.00 uur starten. Tot vrijdag 17 mei a.s.
  Deze avond is mede mogelijk gemaakt door: