Sportief herstel Sportlust 46

Wedstrijdinformatie


...
Sportlust '46
.
...
Sportlust '46

 • Zaterdag 15 juni 2019, Stonecold Lagere Elftallen Toernooi
 • Wedstrijdsponsor:
  Stonecold Airconditioning
 • SNS bank Pupil vd Week:
  .
 • Wedstrijdbal:
  Stonecold Airconditioning
 • 6 oktober 2018 19:27

  Om te spreken van een dramatische start van de competitie is wellicht te hard. Duidelijk was wel dat Sportlust ’46 de juiste vorm nog niet te pakken had. Zaterdag was het een stuk beter en wonnen de roodwitten met 2-0 van Oranje Wit.

  Mike Verhagen en Zakaria Issarti waren zaterdagmiddag de stuwmotoren van de ploeg. Zij koppelden zelfvertrouwen en felheid aan klasse. De eerste helft was Sportlust ’46 nog zoekende. Oranje Wit werd echter niet gevaarlijk, maar de kansen werden door Sportlust ’46 weer niet verzilverd.

  Ook in het tweede bedrijf behield Sportlust ’46 betrekkelijk eenvoudig de controle. Het was Mauro Franken die van 11 meter mocht aanleggen en de score openende. De 0-2 van, de goed invallende Remco de Weerd,  betekende vervolgens de beslissing van het duel.

  Na een gelijkspel tegen Montfoort en verliespartij tegen Sliedrecht wist Sportlust ’46 eindelijke de volle winst te pakken. A.s. zaterdag staat er gelijk een topper op het programma. Tegenstander in Langbroek is dan het nog ongeslagen SVL.